2013-03-12 19:19:49
Φωτογραφία για Tο μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής είχε μια... έφεση στη φοροδιαφυγή!
Βουλευτής κόμματος και μέλος της Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης της Βουλής, για την υπόθεση της "λίστας Λαγκάρντ" φέρεται να ελέγχεται για υπόθεση φοροδιαφυγής μεγάλου ύψους. Αν ισχύουν όσα έγραψε στα ΝΕΑ ο Γιώργος Παπαχρήστος, πρόκειται για περίπτωση απύθμενου θράσους τόσο του ίδιου του μέλους του Ελληνικού Κοινοβουλίου, όσο και του κόμματός του που το πρότεινε για μέλος της Επιτροπής και κατηγορεί τους πάντες ότι δεν πατάσσουν τη φοροδιαφυγή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για βουλευτή κόμματος της αντιπολίτευσης, δικηγόρο στο επάγγελμα και η αποκάλυψη του ονόματός του θα κάνει πάταγο, καθώς η υπόθεση ερευνάται από το ΣΔΟΕ. Τι έγραψε ο Γ. Παπαχρήστος:

"Αναφέρομαι στη Βουλή, όπου θα φθάσει μετά βαΐων και κλάδων ο φάκελος με το αποτέλεσμα της έρευνας που διενήργησε το ΣΔΟΕ στο γραφείο μέλους της Προανακριτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ. Ο έλεγχος απέδειξε – κατά τις πηγές μου – ότι το μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής είχε μια..
. έφεση στη φοροδιαφυγή, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι που τον διενήργησαν να πάθουν επιεικώς την πλάκα τους. Πώς να δεχθούν ότι ένα μέλος της εθνικής αντιπροσωπείας, επιφορτισμένο πλην των άλλων με την ανεύρεση της αλήθειας στην πολύκροτη υπόθεση αλλά και με τον εντοπισμό των «κακών» που ζημίωσαν το ελληνικό Δημόσιο, εμπλέκεται σε μια καραμπινάτη υπόθεση φοροδιαφυγής;

Σε κάθε περίπτωση, είμαι και εγώ περίεργος να δω πώς θα αντιμετωπίσει το θέμα και ο αρχηγός του κόμματος στο οποίο ανήκει το μέλος του Κοινοβουλίου, καθότι τον έχω ακούσει να εκφωνεί πύρινους λόγους κατά της φοροδιαφυγής και όσων ζημίωσαν με αυτή το δοκιμαζόμενο ελληνικό κράτος...".

Σύμφωνα με τον Γ. Παπαχρήστο και άλλο μέλος του Κοινοβουλίου, ο Αλέξης Μητρόπουλος, ελέγχεται από το ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή, καθώς δεν δήλωσε αμοιβή 1 εκατ. από πελάτη του στην Αμερική. I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ