2013-03-12 20:00:04
Φωτογραφία για Flashback σε ότι αγαπήσαμε !!!
Ένα ανατρεπτικό θρησκευτικόμουσικό συγκρότημα ήρθε να ταράξει τα ήσυχα νερά της δισκογραφίας γύρω στις αρχές της αφιερωματικής μας δεκαετίας και πιο συγκεκριμένα το 2001.

Πολλά πολλά δεν έχουμε να πούμε γιατί δεν ξέρουμε και πολλά, όμως όλοι μας θυμόμαστε την τεράστια για την εποχή αμφιλεγόμενη επιτυχία που έκαναν οι "Ελεύθεροι" σε μια προσπάθεια τους να προσεγγίσουν το νεανικό κοινό της Ελλάδας Οι «Ελεύθεροι» είναι μία ομάδα νέων ανθρώπων που γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στις νεανικές κατασκηνώσεις της Ορθόδοξης Ιεραποστολικής Αδελφότητας των Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ Σαρώφ, στο Τρίκορφο της Φωκίδας.

Μέσα στους χώρους των κατασκηνώσεων ιδιαίτερα οι νέοι του Λυκείου και ο φοιτητόκοσμος, είχαν την ανάγκη μουσικών ακουσμάτων, που ν' αντιστέκονται στη φθορά και την παρακμή που χαρακτηρίζουν τη σύγχρονη κοινωνία της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Αυτή η ανάγκη δημιούργησε μια μουσική επανάσταση συνειδήσεων που εμπνέεται από το αθάνατο ελληνικό φως και το ορθόδοξο χριστιανικό πνεύμα.

Τώρα αν τα κατάφεραν ή όχι να πιάσουν το παλμό των νέων και να κάνουν επιτυχία..αυτό βέβαια εφάπτεται στην κρίση και στην γνώση του καθενός..

Συγκρότημα: Ελεύθεροι 

Δίσκος: S.O.S (2001)

Vdclp: To τσιπάκι
tosokaki.blogspot.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ