2013-03-12 19:51:03
Φωτογραφία για Αναμέτρηση Κασιδιάρη – Κακλαμάνη για το Δήμο της Αθήνας;
του Σπύρου Ριζόπουλου

Ανοίγει σιγά σιγά η συζήτηση στα κόμματα για τις δημοτικές εκλογές του Ιουνίου του 2014. Όλα δείχνουν ότι το αίτημα ορισμένων δημάρχων και περιφερειαρχών να... μετατοπιστούν οι εκλογές προς τα πίσω ένα εξάμηνο δεν θα περάσει. 

Ως εκ τούτου σε 15 μήνες από τώρα θα στηθούν διπλές κάλπες. (ευρωεκλογές, δημοτικές).

Η ΝΔ μάλλον είναι σε δύσκολη θέση σε ό,τι αφορά την Αθήνα. Ο Νικήτας Κακλαμάνης προϊδέασε χθες ότι εάν ο ίδιος το κρίνει θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων. “Εφόσον αποφασίσω να κατέβω, ναι θα κατέβω” δήλωσε αφοπλιστικά την ώρα που η Συγγρού θα επιθυμούσε να έβλεπε είτε τον Μάκη Βορίδη είτε την Όλγα Κεφαλογιάννη στον ρόλο του διεκδικητή της δημαρχίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επίσης έχει πρόβλημα αφού δεν έχει βρει ακόμη υποψήφιο που μπορεί να ανταποκριθεί στα νέα του κυβικά. Μία κρούση που έγνε στην Σοφία Σακοράφα απορρίφθηκε από την ίδια με τον πιο απόλυτο τρόπο. Το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ πιθανότατα θα καταλήξουν στον νυν δήμαρχο Γιώργο Καμίνη γνωρίζοντας ωστόσο ότι ο πρώην Συνήγορος δεν έχει δείξει ιδιαίτερα θετικά δείγματα γραφής κατά την μέχρι τώρα θητεία του.

Όλα αυτά την ώρα που ολοένα και πληθαίνουν οι πληροφορίες πως υποψήφιος για τον δήμο θα κατεβεί το «πουλέν» του αρχηγού της Χρυσής Αυγής , Ηλίας Κασιδιάρης. Δεν θέλω καν να φανταστώ τι θα γίνεται στα σχετικά προεκλογικά πάνελ rizopoulospost.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ