2013-03-12 22:00:06
Φωτογραφία για Χαμός με τη νέα εφαρμογή μέσω Facebook που υπόσχεται πολύ... έρωτα
Στην εποχή των νέων τεχνολογιών είμαστε αναγκασμένοι να προσαρμοζόμαστε ταχύτατα ακόμη και για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές μας. Αλλωστε εδώ και πολλά χρόνια, από τη μεγάλη επέλαση των κινητών τηλεφώνων, πολλοί άνθρωποι έμαθαν να φλερτάρουν με έναν διαφορετικό τρόπο.

Πλέον, το ίδιο συμβαίνει και μέσω των social media, ενώ μια καινούργια εφαρμογή που γίνεται και μέσω facebook προσφέρει τη δυνατότητα για γρήγορο και... ακούραστο σεξ.

Η διαδικασία είναι απλή και, επιπλέον, σχετικά μυστική ώστε να γλιτώνει κάποιος από τον εξευτελισμό.

Συνδέεσαι στο πρόγραμμα «bang with friends» (bang είναι στην αγγλική αργκό συνώνυμο του «συνουσιάζομαι») μέσω Facebook και επιτρέπεις πρόσβαση στο ονοματεπώνυμο, το email και τη φωτογραφία του προφίλ σου. Επιλέγεις στη συνέχεια με ένα κλικ εκείνες τις φωτογραφίες των φίλων σου που... προτιμάς και όλα είναι έτοιμα.

Αν κάποιος από τους φίλους σου χρησιμοποιεί την ίδια εφαρμογή και έχει κάνει κλικ στη δική σου φωτογραφία το πρόγραμμα στο στέλνει μια ειδοποίηση και το «ειδύλλιο» μόλις έχει ξεκινήσει.


Περιττό να αναφέρουμε ότι η εφαρμογή αποκτά χρήστες με την ταχύτητα του φωτός, έχει περίπου 700.000 χρήστες ήδη σε μόλις ένα μήνα ζωής, ωστόσο, οι «εγκέφαλοι» συνεχίζουν να διατηρούν την ανωνυμία τους.

Φέρεται, μάλιστα, να έχουν ομολογήσει ότι εμπνεύστηκαν την εφαρμογή και την έφτιαξαν μέσα σε δύο ώρες σε ένα απόγευμα θολωμένο από τη βότκα.

Αλλωστε και το Facebook με κάποιο τέτοιο σκεπτικό δημιουργήθηκε και έφτασε σε αυτό το σημείο.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ