2013-03-12 23:37:05
Φωτογραφία για «Φυσικά και αξίζει το στήθος μου πέντε εκ. δολάρια», δηλώνει τηλεοπτική σταρ
Για το στήθος της βγήκε και μίλησε για άλλη μια φορά η Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ, γνωστή στο ελληνικό κοινό ως το χαριτωμένο κοριτσάκι από το Party of Five.

«Χρειάζομαι να το ασφαλίσω. Απλά περιμένω να βρεθεί κάποιος που να μου δώσει την σωστή τιμή. Δηλαδή 2,5 εκ. δολάρια για το καθένα. Γιατί φυσικά και αξίζουν 5 εκ. δολάρια». Αυτό δήλωσε η 34χρονη σταρ στην εφημερίδα USA Today.

Έχοντας αποδεχτεί πλέον ότι, οτιδήποτε και να πετύχει υποκριτικά, το αμερικάνικο κοινό έχει εμμονή με το (φυσικό) στήθος της. Για αυτό άλλωστε και στα διαφημιστικά της 2ης σεζόν του The Client List (σ.σ. υποδύεται μια μητέρα που γίνεται μασέρ) δεν διστάζει να το προμοτάρει απροκάλυπτα.

Πάντα σε συνδυασμό με προκλητικές δηλώσεις όπως «Επειδή φοράω συνέχεια εσώρουχα στα γυρίσματα, το μόνο που σκέφτομαι όταν γυρίσω σπίτι είναι να μπω μέσα στην αναπαυτική φόρμα μου».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια σταρ προσπαθεί να ασφαλίσει εκείνα τα μέρη της ανατομίας της που της εξασφαλίζουν το «μεροκάματο». Έχουν προηγηθεί οι Τζένιφερ Λόπεζ (που φέρεται να ασφάλισε τους γλουτούς της έναντι 27 εκ. δολαρίων), Χάιντι Κλουμ (ασφάλισε τα πόδια της έναντι 2,2 εκ. δολαρίων) και η Ντόλι Πάρτον (ασφάλισε κάθε στήθος της έναντι 300.000 δολαρίων).

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ