2013-03-13 09:18:04
Φωτογραφία για ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ : ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΣΙΕΝΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ...
Για το πολύ σημαντικό παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Τοσκάνη μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος τόνισε ότι δεν είναι «τελικός» το ματς με τη Σιένα, αφού δεν εξασφαλίζει την πρόκριση.

«Τελικός είναι αυτό το ματς που θα μας οδηγήσει στα play off. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η νίκη στη Σιένα δεν θα μας εξασφαλίσει την πρόκριση. Χρειαζόμαστε τη νίκη για να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση, αλλά στη συνέχεια θα χρειαστούν και άλλες νίκες για να προκριθούμε. Είναι σημαντική απώλεια του Πρίντεζη καθώς είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Οι αριθμοί που μας δίνει στο παρκέ είναι συγκεκριμένοι ενώ μας δίνει και πάρα πολύ ενέργεια.

Οι τραυματισμοί, όμως, είναι μέσα στον αθλητισμό και στο μπάσκετ με τα συνεχόμενα παιχνίδια και την κόπωση από τα πολλά ταξίδια είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε αντιδράσει λάθος στη ζώνη της Σιένα. Στο πρώτο ματς είχαμε βρεθεί στο +5 35’’ πριν το τέλος, αλλά έγιναν τελικά τρομερά πράγματα για να χάσουμε. Έχουν αλλάξει πολλά καθώς έχουν περάσει δύο μήνες από τότε. Η Σιένα δεν έχει τον Χάκετ που είναι τραυματίας. Σε αυτό το επίπεδο οι ομάδες δεν είναι στην ίδια φόρμα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και αυτό είναι λογικό. Το θέμα είναι να περάσεις αλώβητος από παιχνίδια όταν δεν είσαι σε καλή κατάσταση», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ