2013-03-13 19:14:03
Φωτογραφία για Ρύθμιση ΕΟΠΥΥ για τα χρέη των φαρμακευτικών
Δυνατότητα αποπληρωμής των υπολειπόμενων οφειλών τους σε τέσσερις δόσεις δίνει στις εταιρείες φαρμάκου ο ΕΟΠΥΥ με εγκύκλιό του.

Συγκεκριμένα, στην εγκύκλιο προς το Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΦΕΕ) και την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ), προβλέπεται ότι οι φαρμακευτικές θα μπορούν να αποπληρώνουν τα οφειλόμενα (rebate) του έτους 2011 και των τεσσάρων τριμήνων του έτους 2012 σε τέσσερεις ισόποσες διμηνιαίες δόσεις.

Η καταβολή της πρώτης δόσης θα γίνει έως τις 15 Μαρτίου, της δεύτερης δόσης μέχρι τις 15 Μαΐου, της τρίτης δόσης μέχρι 15 Ιουλίου και της τέταρτης έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Στην εγκύκλιο αναφέρεται ακόμη πως οι εταιρείες που έχουν συναλλαγές με τον ΕΟΠΥΥ, λόγω προμήθειας φαρμάκων στα φαρμακεία του, και βρίσκονται σε διαδικασία συμψηφισμού των ποσών επιστροφής με χρέη του ΕΟΠΥΥ, πρέπει να προσέλθουν άμεσα στην Δ/νση Οικονομικών Υποθέσεων ΕΟΠΥΥ ώστε να βεβαιωθούν τα ποσά που πρέπει να καταβληθούν μετά τον συμψηφισμό για όλο το 2012 προκειμένου εάν επιθυμούν να ενταχθούν στη ρύθμιση.
capital.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ