2013-03-16 19:36:06
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ
Νικηφόρα συνεχίστηκε η προέλαση του Ολυμπιακού στη Volleyleague ΟΠΑΠ.

Μία εβδομάδα πριν το φάιναλ 4 του Κυπέλλου Ελλάδας η ομάδα μας πέρασε με άριστα το τελικό τεστ για τον ημιτελικό με τον Παμβοχαϊκό.

Η νίκη ήταν το ένα ζητούμενο του παιχνιδιού της 21ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Το δεύτερο ζητούμενο ήταν επάνοδος του Μίλαν Γιούρισιτς, ο οποίος επέστρεψε με πολύ καλή απόδοση.

Εξίσου, σημαντικό ηταν το γεγονός της σταθερά καλής απόδοσης που είχαν οι ερυθρόλευκοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ανεξαρτήτως του rotationπου έκανε ο Δημήτρης Καζάζης.

Ο Ελληνας τεχνικός δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Η νίκη ήρθε σχετικά εύκολα και αυτό οφείλεται στη δική μας καλή απόδοση. Μπράβο στα παιδιά που υλοποίησαν αυτά τα οποία είχαμε σχεδιάσει στην τακτική απέναντι σε μία ομάδα που ήρθε και έπαιξε χωρίς άγχος και ελεύθερα.

Με όλους τους παίκτες υγιείς έχουμε τη δυνατότητα να δουλεύουμε ακόμη καλύτερα στις προπονήσεις και αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα και στη διάρκεια των αγώνων μας. Εξίσου σημαντικό με τη νίκη είναι το γεγονός πως πήραν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες μου. Εξάλλου, ότι έχουμε πετύχει έως τώρα οφείλεται στο ομαδικό πνεύμα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ