2013-03-16 19:27:11
Φωτογραφία για Πάτρα: Η πόλη γιορτάζει το καρναβάλι, αλλά η γέφυρα απέρριψε το αίτημα του Δήμου να ανοίξει τα φώτα!
"Παραφωνία" στο εορταστικό κλίμα των ημερών, όπου η Πάτρα η πρωτεύουσα του καρναβαλιού γιορτάζει και ξεφαντώνει, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αποτέλεσε η απόφαση της κοινοπραξίας της Γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου, να μην φωταγωγήσει τη γέφυρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr σχετικό αίτημα υποβλήθηκε χθες από τον Δήμο Πατρέων, ώστε να ανοίξουν τα φώτα το τριήμερο κορύφωσης του καρναβαλιού, ωστόσο αυτό απορρίφθηκε από τους ανθρώπους της κοινοπραξίας, με το αιτιολογικό του επιπλέον κόστους.

Και πράγματι το βράδυ της Παρασκευής, όπου χιλιάδες ταξιδιώτες συνέρρεαν από την Αθήνα στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, τα φώτα της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου ήσαν κλειστά, με αποτέλεσμα οι επισκέπτες να μην μπορέσουν να απολαύσουν το φαντασμαγορικό θέαμα που προσφέρει η φωταγώγηση της ζεύξης.

Απόψε, πάντως, τα φώτα της γέφυρας θα είναι ανοικτά, όπως κάθε βράδυ Σαββάτου, ενώ αύριο το βράδυ, με τη λήξη του καρναβαλιού, εάν ισχύσει η απάντηση που έλαβε ο Δήμος Πατρέων από τη Γέφυρα, τα φώτα θα είναι και πάλι κλειστά.

Παράγοντες, του Δήμου, εξέφραζαν την έντονη δυσερέσκειά τους για τη στάση της κοινοπραξίας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τοίχοι με άποψη
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τοίχοι με άποψη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ