2013-03-16 21:30:16
Φωτογραφία για Κάπες: Πώς να φορέσεις με στυλ το ανοιξιάτικο πανωφόρι
Το ιδανικό παλτό για την άνοιξη, σου χαρίζει έξτρα πόντους στυλ και άνεση σε κάθε σου εμφάνιση!

Κάπα σε έντονο χρώμα:

Αυτό το κομμάτι θα σου λύσει τα χέρια. Για μια casual έξοδό σου φόρεσέ το με τα biker μποτάκια σου και μια oversized μαύρη δερμάτινη τσάντα και μην σε απασχολεί ιδιαίτερα το υπόλοιπο outfit. Ένα λευκό t-shit με ένα τζιν σορτσάκι ή παντελόνι θα είναι ότι χρειάζεσαι, αφού το έντονο χρώμα της κάπας σου θα μαγνητίσει τα βλέμματα.

Μαύρη κάπα με prints:

Ένα από τα πιο κλασσικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Δώσε άλλο αέρα στην διαχρονική μαύρη κάπα ποντάροντας σε πανωφόρι με έντονα ή και πιο διακριτικά σχέδια, ανάλογα με το προσωπικό σου στυλ. Συνδυάζεται εύκολα ακόμη και με ένα μαύρο παντελόνι και ένα λευκό πουκάμισο και ταιριάζει σε κάθε περίσταση και ηλικία.

Κάπα με γιακά:

Επένδυσε σε μια εναλλακτική εκδοχή του must have κομματιού και κλέψε τις εντυπώσεις. Μια κάπα με γιακά, με λίγο μακρύτερο μήκος από το συνηθισμένο μπορεί να γίνει ο σύμμαχός σου για super trendy εμφανίσεις.


Από το πρωί μέχρι το βράδυ φόρεσέ την με ένα στενό παντελόνι και τις γόβες σου και μην σε απασχολούν ιδιαίτερα τα αξεσουάρ αφού το πανωφόρι σου είναι αρκετό για να κάνεις fashion statement εμφανίσεις.

Κάπα- blazer:

Κάνε την ανατροπή και αντί για το κλασσικό μαύρο σακάκι, επέλεξε μια oversized κάπα με έμφαση στους ώμους.

Για μια βραδινή ανοιξιάτικη εμφάνιση, το κομμάτι αυτό είναι το ιδανικό, αφού μπορεί να αντικαταστήσει την εσάρπα σου με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο.

 Σουζάνα Κεγγίτση

http://www.faysbook.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ