2013-03-16 22:33:03
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ από τη πτήση “τρόμου” από Θεσσαλονίκη για Ρόδο – Ετοιμάζουν μηνύσεις οι γονείς  Πηγή: ΒΙΝΤΕΟ από τη πτήση “τρόμου” από Θεσσαλονίκη για Ρόδο – Ετοιμάζουν μηνύσεις οι γονείς
Και ενώ η πτήση τρόπου για πολλούς επιβάτες από Θεσσαλονίκη για Ρόδο προχθές το απόγευμα, έχει τελειώσει, η ταλαιπωρία συνεχίζεται,,,

για αρκετούς από τους μαθητές που επέβαιναν στο αεροπλάνο, γυρνώντας από μαθητικές εκδρομές οι οποίοι είναι ακόμα αναστατωμένοι.

Στο αεροπλάνο βρίσκονταν μαθητές του Λυκείου Κρεμαστής , του 2ου Γυμνάσιου Ρόδου και του Λυκείου Σύμης. Τα παιδιά είναι όλα καλά στην υγεία τους , αλλά παραμένουν τρομοκρατημένα από την απίστευτη εμπειρία που έζησαν μέσα στο αεροπλάνο!

Την ώρα που πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να χαρακτηρίσουν το γεγονός και τις αντιδράσεις υπερβολικές, πολλοί γονείς ετοιμάζονται να καταθέσουν μηνύσεις από την ερχόμενη Τρίτη κατά της εταιρίας και του πιλότου, που όπως ισχυρίζονται μαθητές και γονείς προσπάθησε να προσεγγίσει το αεροδρόμιο της Ρόδου με δική του ευθύνη παρά τις προειδοποιήσεις για τα άσχημα καιρικά φαινόμενα που επικρατούσαν στην περιοχή.


Οι γονείς μέχρι σήμερα διαμαρτύρονται έντονα, έχουν συμπληρώσει δεκάδες χαρτιά παραπόνων, καταθέτουν μαρτυρίες σε εμάς και χαρακτηρίζουν την κίνηση του πιλότου να προσεγγίσει το αεροδρόμιο της Ρόδου ως “εγκληματική και απερίσκεπτη ενέργεια”.

Δηλώνουν ότι δε θα μείνουν άπραγοι για να περιμένουν την πολιτεία να πράξει μόνο όταν γίνει το κακό σε επόμενο περιστατικό. Τα παιδιά είναι όλα καλά στην υγεία τους, χαίρονται που τελείωσε αυτή η ιστορία δίχως να συμβεί κάτι άσχημο αλλά το θεωρούν αμέλεια και θα κινηθούν νομικά.

Υποστηρίζουν ότι στο αεροπλάνο επέβαιναν πολλοί μαθητές , οι οποίοι σίγουρα δε θα διατηρούσαν τη ψυχραιμία τους όπως ένας ενήλικας, ο οποίος και αυτός θα τρομοκρατούνταν. Αυτό ο πιλότος και η εταιρεία θεωρούν ότι έπρεπε να το σεβαστούν.

Παρακάτω ακολουθεί απόσπασμα από ένα βίντεο που τράβηξαν κάποιοι μαθητές κατά τη διάρκεια της πτήσης. Άλλοτε γελούν με ανακούφιση, άλλοτε φωνάζουν, άλλοτε κλαίνε. Να σημειωθεί ότι το βίντεο δεν είναι καν κατά τη διάρκεια της προσγείωσης και πάλι ο φόβος των παιδιών είναι εμφανής.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ