2013-03-17 14:03:03
Φωτογραφία για Hollywood Report Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες
Ας δούμε τι έκαναν τις τελευταίες μέρες μερικοί από τους πιο διάσημους ανθρώπους του πλανήτη Αλεσάντρα Αμπρόζιο και Κάντις Σουάνπολ

H Αλεσάντρα Αμπρόζιο και η Κάντις Σουάνπολ βρέθηκαν στην εκπομπή του Mario Lopez στο κανάλι Extra TV, με αφορμή την παρουσίαση της νέας συλλογής μαγιό της διάσημης εταιρείας εσωρούχων Victoria's Secret που εκπροσωπούν. Ο παρουσιαστής ρώτησε τα μοντέλο για τα μαγιό που προτιμούν να φορύν στην παραλία. Η Αμπρόζιο δήλωσε ότι θέλει να νιώθει σέξι ενώ η Σουάνπολ προτιμά ένα άνετο μαγιό γιατί είναι πολύ δραστήρια όταν βρίσκεται κάτω από τον ήλιο. 

Κιμ Καρντάσιαν

H εγκυμοσύνη της είναι πλέον εμφανής και η Κιμ Καρντάσιαν δεν διστάζει να επιλέγει εφαρμοστά ρούχα που αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Η 32χρονη σταρ συνεχίζει τα γυρίσματα του reality στο οποίο πρωταγωνιστεί ενώ επισκέπτεται πολύ συχνά τον γιατρό της μετά το άτυχο περιστατικό που είχε λίγες ημέρες πριν. 


Νταϊάν Κρούγκερ

H Νταϊάν Κρούγκερ επισκέφτηκε την Τρίτη τη μπουτίκ του οίκου Lanvin στο Μπέβερλι Χιλς. Λίγες ημέρες νωρίτερα, κυκλοφόρησε το περιοδικό Flare του οποίου το εξώφυλλο κοσμεί η 36χρονη Κρούγκερ. Η διάσημη ηθοποιός δήλωσε ότι είναι φανατική των ταινιών Twilight καθώς νιώθει ότι ταιριάζει στην νεαρή πλευρά του εαυτού της.  

Ντέιβιντ Μπέκαμ

Έξω από το κέντρο προπόνησης συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, στο Παρίσι όπου πλέον παίζει. Στις κερκίδες του σταδίου Parc des Princes της γαλλικής πρωτεύουσας, για τον αγώνα που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή, βρέθηκαν και η Βικτόρια Μπέκαμ, κρατώντας στην αγκαλιά της την Χάρπερ, μαζί με τους γιους της, Κρουζ και Ρόμεο. 

Πρίγκιπας Κάρολος και Καμίλα

O Πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του, Καμίλα, βρέθηκαν στην Ιορδανία, σε ένα καταφύγιο μεταναστών με αφορμή την περιοδεία που κάνουν στη Μέση Ανατολή. Η Daily Beast, μάλιστα, αναφέρει ότι εν όψει του ταξιδιού αυτού ο Πρίγκιπας της Αγγλίας έκανε 6 μήνες μαθήματα για να μάθει αραβικά - κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπός του στο CNN.

Ρέιτσελ Βάις και Ντάνιελ Κρεγκ

Ένα άσχημο επεισόδιο συνέβη στους δρόμους της Νέας Υόρκης ανάμεσα στον Ντάνιελ Κρεγκ και έναν περαστικό. Ο διάσημος ηθοποιός έκανε μια βόλτα με τη σύζυγό του, Ρέιτσελ Βαις, όταν σταμάτησαν σε ένα μανάβικο για να κάνουν τα ψώνια τους. Όταν ο κινηματογραφικός Τζέιμς Μποντ αντιλήφθηκε την παρουσία ενός περαστικού ο οποίος προσπαθούσε να τους τραβήξει με το κινητό του, τον πλησίασε, του άρπαξε το κινητό και άρχισε να του φωνάζει: "Σε ενδιαφέρει πολύ να με βλέπεις να ψωνίζω με την γυναίκα μου;" Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun, ο Κρεγκ, που είναι πολύ κάθετος σε σχέση με τη δημοσιότητα της προσωπικής του ζωής, φαινόταν πολύ θυμωμένος, ενώ η Βάις προσπαθούσε να τον ηρεμήσει. Τελικά, το επεισόδιο έληξε γρήγορα και το ζευγάρι συνέχισε τη βόλτα του. 

Τζέραρντ Μπάτλερ

O Τζέραρντ Μπάτλερ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "The Late Show with David Letterman" στο πλαίσιο της προώθησης της νέας του ταινίας Olympus Has Fallen. Ο 43χρονος ηθοποιός εξομολογήθηκε στον παρουσιαστή ότι έχει δουλέψει ως εκπρόσωπος της διάσημης εταιρείας ρολογιών Roger DuBois: "Πήγα εκεί και εργάστηκα για μια μέρα και έμαθα πώς χαράζουν τα πράγματα στο χιλιοστό του χιλιοστού το κάθε κομμάτι. Έτσι, όταν κοιτάζω το χρόνο τώρα, το εκτιμώ" δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός.

Τζέσικα Άλμπα 

Την πρώτη της συγγραφική προσπάθεια έκανε η Τζέσικα Άλμπα παρουσιάζοντας το βιβλίο της με τίτλο «An Honest Life: Living Naturally and True to You» σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη και το βιβλιοπωλείο Book Revue. Τι βιβλίο μιλάει τη σωστή διατροφή και τον υγιεινό τρόπο ζωής με την διάσημη ηθοποιό να μοιράζεται χρήσιμα μυστικά για να αποκτησουν όλοι υγιεινές συνήθειες.

Χάιντι Κλουμ

Tη νέα της σειρά αθλητικών ρούχων σε συνεργασία με την New Balance παρουσίασε η Χάιντι Κλουμ στο μαγαζί Lady Foot Locker του Culver City το απόγευμα της Πέμπτης. Το πρώην μοντέλο δήλωσε ότι εμπνεύστηκε από τις όλες τις μαμάδες που της είχαν πει ότι θέλουν να είναι ταυτόχρονα άνετες αλλά και κομψές.

Χάλι Μπέρι

H Xάλι Μπέρι βρέθηκε σε συνέντευξη Τύπου στο Λος Άντζελες για την ταινία "The Call" στην οποία πρωταγωνιστεί. Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε και η ειδική προβολή της ταινίας, ενώ η επίσημη πρεμιέρα στην Αμερική θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαρτίου. 

Χίλαρι Νταφ 

Στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια εντόπισαν οι παπαράτσι τη Χίλαρι Νταφ και τον 11 μηνών γιο της, Λούκα. Η 25χρονη ηθοποιός πήρε πρωινό με τον γιο της και έπειτα έκανε μια βόλτα στον ήλιο. 

 www.yupiii.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
St Patrick's Day. Ας γιορτάσουμε! [video]
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
St Patrick's Day. Ας γιορτάσουμε! [video]
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ