2013-03-18 10:03:03
Φωτογραφία για Πληροφορίες για το τροχαίο δυστύχημα στο Αγρίδι!
Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο Κωνσταντίνος Δρουβιώτης του Χρήστου από τον Πύργο, όταν το αυτοκίνητό του, για άγνωστο λόγο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην Ε.Ο Πύργου-Κυπαρισσίας, στο ύψος του Αγριδίου και συγκρούστηκε με άλλο όχημα. Οι δύο επιβαίνοντες του δεύτερου οχήματος κατάφεραν να βγουν χωρίς γρατζουνιά, αν και το όχημά τους «προσγειώθηκε» ανάποδα δύο μέτρα κάτω από τον δρόμο, ενώ ο πρώτος ανασύρθηκε νεκρός. Ο θάνατός του οφείλεται, πιθανότατα, σε παθολογικά αίτια (έμφραγμα ή εγκεφαλικό), κάτι που θα δείξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 6:30 περίπου το απόγευμα της Κυριακής. Το όχημα που οδηγούσε ο 67χρονος Κωνσταντίνος Δρουβιώτης (με καταγωγή από το Φλόκα, ζούσε στον Πύργο) με κατεύθυνση από Κρέστενα προς Πύργο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με όχημα που είχε κατεύθυνση από Πύργο προς Κρέστενα.


Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος, βλέποντας από μακριά το πρώτο όχημα να κινείται σε λάθος ρεύμα, άρχισε να πατά κόρνα, να αναβοσβήνει τα φώτα για να «αφυπνίσει» τον οδηγό του οχήματος που έμοιαζε «ακυβέρνητο». Την τελευταία στιγμή, αν και προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση, δεν τα κατάφερε και τελικά το όχημα, διαγράφοντας τρελή πορεία, κατέληξε ανάποδα δύο μέτρα κάτω από το δρόμο, δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές.

Οι δύο επιβαίνοντες -φορούσαν ζώνες ασφαλείας- κατάφεραν να βγουν μόνοι τους από το όχημα χωρίς γρατζουνιά, ενώ το πρώτο όχημα, μετά το χτύπημα έκανε τετακέ στην άσφαλτο και κατέληξε στο μέσο της οδού. Στο σημείο έφτασαν αμέσως δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αστυνομικοί της Τροχαίας και του Α.Τ Πύργου με τους διοικητές τους Γεώργιο Κωστόπουλο και Θωμά Καραχάλιο αντίστοιχα αλλά και από το Α.Τ Κρεστένων ο διοικητής Ιωάννης Κανδρέβας, καθώς και δύο πυροσβεστικά οχήματα από την Π.Υ Πύργου και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Κρέστενας.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ ανέσυραν νεκρό τον 67χρονο από το όχημά του και στο Νοσοκομείο Πύργου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ο οποίος ενδεχομένως να προήλθε από παθολογικά αίτια, έμφραγμα ή εγκεφαλικό. Ωστόσο, τα αίτια θα διευκρινιστούν από τη νεκροψία-νεκροτομή που έχει παραγγελθεί.

patrisnews.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ