2013-03-18 19:38:48
Φωτογραφία για Ο επιχειρηματίας ζήτησε... στοματικό για να βρει δουλειά στο παιδί της
Δεν πίστευε στα όσα συνέβησαν και φυσικά έδιωξε τον μεσήλικα επιχειρηματία... κακήν κακώς από το σπίτι της! Δεν είναι και λίγο αυτό που συνέβη σε σπίτι πασίγνωστης Πατρινής, μητέρας δύο παιδιών που λίγο έλειψε να πέσει θύμα των σεξουαλικών ορέξεων πάμπλουτου επιχειρηματία της πόλης!

Άνδρα ισχυρού, ο οποίος φαίνεται πως βασίζεται στην οικονομική και όχι μόνο δύναμή του με σκοπό να «ρίχνει» στο κρεβάτι του από νεαρά κορίτσια μέχρι ώριμες αλλά όμορφες και καλοστεκούμενες γυναίκες! Όπως η πρωταγωνίστρια της ιστορίας.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, με έντονη κοινωνική ζωή στην πόλη (ιδιαίτερα στο παρελθόν) βρέθηκε... στον δρόμο του επιχειρηματία και εν μέσω συζήτησης την ενημέρωσε πως θα μπορούσε να την βοηθήσει για την επαγγελματική αποκατάσταση του παιδιού της! Ο άνθρωπος που είχε μπροστά της είναι γνωστός στην οικογένειά της, έκανε αρκετή παρέα μαζί τους και φυσικά η γυναίκα... ούτε που φανταζόταν για το τι είχε στο μυαλό του! Φυσικά γνωρίζοντας το πόσο ισχυρός είναι, αποδέχτηκε την πρότασή του να βοηθήσει και θεώρησε φυσικό να απαντήσει θετικά στην επίσης πρότασή του... «να περάσει από το σπίτι της οικογένειας κάποια μέρα, ώστε να συζητήσουν το πώς θα αποκατασταθεί επαγγελματικά το παιδί της»!


Οντως μετά από νεώτερη τηλεφωνική επικοινωνία, ο επιχειρηματίας πήγε στο σπίτι της. Η όμορφη κυρία του άνοιξε την πόρτα, τον κέρασε καφέ, κάθισε απέναντί του και άρχισαν να συζητούν! Δεν πέρασαν λίγα λεπτά και αφού την είχε διαβεβαιώσει πως το παιδί της... είχε εξασφαλισμένη εργασία, σηκώθηκε και κάθισε δίπλα της! Η γυναίκα έκανε λίγο πιο πέρα και τότε ο επιχειρηματίας πέρασε... στην υλοποίηση του σχεδίου του. Της κράτησε το κεφάλι με δύναμη και της έσπρωξε το στόμα προς τα γεννητικά του όργανα (είχε ήδη ξεκουμπώσει το παντελόνι του)! Η γυναίκα αντιστάθηκε, πετάχτηκε από τον καναπέ και έβαλε τις φωνές! «Ποια νομίζεις ότι είμαι που θα στο κάνω αυτό για να μου βάλεις το παιδί για δουλειά» του είπε! «Φθάσαμε στο σημείο να νομίζουν κάποιοι πως στην εποχή της κρίσης αντί να φυλάμε κατουρημένες ποδιές θα φυλάμε τα γεννητικά τους όργανα» δήλωσε με οργή στον «Κόσμο»!

Δεν έκανε μήνυση γιατί δεν μπορούσε να το αποδείξει

Η γυναίκα σκόπευε να καταγγείλει το γεγονός και στην Αστυνομία, όμως μια και... δεν έχει κάμερες στο σπίτι της, δύσκολα θα μπορούσε να αποδείξει τον ισχυρισμό της. Αποφάσισε να το καταγγείλει στον «Κόσμο» επιφυλασσόμενη και για άλλα στοιχεία σε σχέση με το ποιον του επιχειρηματία, θέλοντας όπως είπε να προστατεύσει και άλλες γυναίκες, ίσως και μικρά κορίτσια που μπορεί να πέσουν θύματά του!
Πηγή: dete.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ