2013-03-20 07:22:04
Φωτογραφία για Συνεχίζεται η κατάληψη στην εφορία Αγίου Νικολάου
Συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα η κατάληψη της Εφορίας στον Άγιο Νικόλαο, σύμφωνα με την απόφαση της... συνέλευσης (8/3) της Ανοιχτής Επιτροπής Αγώνα Ιεράπετρας και με την ενεργή στήριξη της Επιτροπής Αγώνα Αγίου Νικολάου και των Αλληλέγγυων Πολιτών Μεραμπέλου.

Η κατάληψη πραγματοποιείται όπως εξηγούν μέλη από φορείς και συλλογικότητες της περιοχής:

«στα πλαίσια του δυναμικού αγώνα που δίνουμε εδώ και καιρό οι κάτοικοι της Ιεράπετρας και γενικότερα του νομού Λασιθίου ενάντια στην υποβάθμιση και την καταστροφή του τόπου μας την οποία προαναγγέλλουν οι συγχωνεύσεις νοσοκομείων, η κατάργηση και οι συγχωνεύσεις ΤΕΙ και η εξελισσόμενη αποψίλωση των υπηρεσιών.

Οι κάτοικοι της Ιεράπετρας και του Λασιθίου έχουμε επανειλημμένα δείξει με τις δυναμικές κινητοποιήσεις μας, ιδίως το τελευταίο διάστημα, την αποφασιστικότητα μας να αντιταχθούμε στις απαράδεκτες μνημονιακές πολιτικές που μας στερούν αδιαπραγμάτευτα αγαθά και στοιχειώδεις υπηρεσίες, απειλούν την επιβίωσή μας και οδηγούν τους ήδη αδικημένους δήμους μας σε οικονομική και κοινωνική συρρίκνωση και καταστροφή".

Επίσης ενημερώνουν ότι «η κατάληψη της Εφορίας θα συνεχιστεί και την Τετάρτη 20/3, ενώ στις 8 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί Ανοιχτή Συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα, στο Παραλιακό Σχολικό Συγκρότημα για να οργανωθεί η συνέχεια και κλιμάκωση των κινητοποιήσεών μας».
flashnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ