2013-03-20 20:04:08
Φωτογραφία για ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ
Προτεραιότητα στον Ολυμπιακό για την συνέχεια της καριέρας του δίνει ο Κώστας Μήτρογλου, παρά το ασφυκτικό «πρέσινγκ» που δέχεται η πλευρά του 25χρονου διεθνούς φορ από συλλόγους από Αγγλία, Γερμανία και Ιταλία.

Ο Θρύλος αποτελεί προτεραιότητα για τον Κώστα Μήτρογλου για τη συνέχεια της καριέρας του! Την στιγμή όπου ο «πιστολέρο» έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο ομάδων από Γερμανία, Αγγλία και Ιταλία, ο 25χρονος φορ δείχνει αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του στον Ολυμπιακό και την δεδομένη χρονική στιγμή το μόνο, που τον απασχολεί είναι το πώς θα βοηθήσει τους ερυθρόλευκους να φτάσουν στην κατάκτηση του 16ου νταμπλ της ιστορίας τους και να αποδείξει στον προπονητή του Μίτσελ Γκονζάλεθ ότι αξίζει φανέλα βασικού στην γραμμή κρούσης των πρωταθλητών.

Το στενό περιβάλλον του Μήτρογλου διαψεύδει την φημολογία που θέλει τον διεθνή φορ του Θρύλου να έχει δεχθεί επίσημη κρούση από ομάδα κορυφαίου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ωστόσο υποστηρίζει ότι το ενδιαφέρον συλλόγων από Βundesliga, Premier League και Campionato είναι υπαρκτό.

Την ίδια στιγμή πάντως η πλευρά του «πιστολέρο» δηλώνει πιστή στον Ολυμπιακό και ότι αυτό που τον απασχολεί, είναι να συνεχίσει να διακρίνεται και να κατακτά τίτλους φορώντας την φανέλα της κορυφαίας ελληνικής ομάδας!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ