2013-03-20 21:22:40
Φωτογραφία για ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΑ PLAY OFFS ΣΤΗΝ Α1 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Με μια βδομάδα καθυστέρηση θα αρχίσουν τα πλέι οφ στην Α1 γυναικών. Οι αγώνες ΑΕΚ-Ρέθυμνο και Ολυμπιακός-Ηρακλής Κηφισιάς θα διεξαχθούν την ερχόμενη βδομάδα, με τους γηπεδούχους να έχουν προβάδισμα δύο νικών και να θέλουν μία ακόμα.

Τα πλέι οφ της Α1 γυναικών ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν σήμερα, ωστόσο, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, μετά από απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΠΕ, μετατέθηκαν για μία βδομάδα και θα αρχίσουν την ερχόμενη Τετάρτη.

Στους πρώτους αγώνες θα αναμετρηθούν οι ΑΕΚ με τον ΟΠΕΡ και ο Ολυμπιακός με τον Ηρακλή Κηφισιά. ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν προβάδισμα 2-0 και θέλουν μία ακόμα νίκη για να περάσουν στον τελικό του πρωταθλήματος.

Στον τελικό, οι «κιτρινόμαυρες», όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", είτε παίξουν με Ολυμπιακό είτε με Ηρακλή Κηφισιάς, έχουν 2-0 νίκες και θα θέλουν επίσης άλλη μία για να κατακτήσουν το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα.


Όσον αφορά τα πλέι οφ και τους πρώτους αγώνες, η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ έχει ως εξής:

«Την άλλη Τετάρτη 27 Μαρτίου θα ξεκινήσουν τα ημιτελικά των play off της Α1 γυναικών. ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν «διπλό» πλεονέκτημα, καθώς παίζουν στην έδρα τους, ενώ προηγούνται απέναντι σε Ρέθυμνο και Ηρακλή Κηφισιάς με 2-0 νίκες και με μία ακόμα θα βρεθούν στον τελικό.

Σε περίπτωση που η σειρά συνεχιστεί, οι επόμενες προγραμματισμένες ημερομηνίες για αγώνες είναι το Σάββατο 30/3 και η Τετάρτη 3/4. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1)

ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ – ΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Θα διεξαχθεί την Τετάρτη 27/3/2013 και ώρα 16.00 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ιωνικού Ν.Φιλαδέλφειας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ – ΓΣΚ ΗΡΑΚΛΗΣ

Θα διεξαχθεί την Τετάρτη 27/3/2013 και ώρα 20.00 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αγ. Ιωάννη Ρέντη «Μ.Μερκούρη»

2)

ΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ (αν χρειαστεί)

Θα διεξαχθεί το Σάββατο 30/3/2013 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ρεθύμνου «Μ.Μερκούρη». Η ώρα διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί έγκαιρα.

ΓΣΚ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ (αν χρειαστεί)

Θα διεξαχθεί το Σάββατο 30/3/2013 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Κηφισιάς «Ι.Ζηρίνης». Η ώρα διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί έγκαιρα.

3)

ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ – ΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (αν χρειαστεί)

Θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3/4/2013 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ιωνικού Ν.Φιλαδέλφειας. Η ώρα διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί έγκαιρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ – ΓΣΚ ΗΡΑΚΛΗΣ (αν χρειαστεί)

Θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3/4/2013 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αγ. Ιωάννη Ρέντη «Μ. Μερκούρη». Η ώρα διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί έγκαιρα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ