2013-03-26 10:30:04
Φωτογραφία για Το «κρυφό χαρτί» για Βιάνα!
Στην πολύ καλή σχέση που έχει με τον Ούγκο Βαρέλα, ποντάρουν στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Ούγκο Βιάνα, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Μπράγκα.

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου μέσου με την Μπράγκα λήγει σε μερικούς μήνες και όπως όλα δείχνουν βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Τριφυλλιού. Σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζέρ του μάλιστα στον πορτογαλικό Τύπο, οι «πράσινοι» έχουν ήδη κάνει κίνηση για τον παίκτη, καταθέτοντας επίσημη πρόταση αλλά παρά τις δυσκολίες που μπορεί να έχει η περίπτωση του, ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως διαθέτει κι ένα... κρυφό «όπλο».

Αυτό δεν είναι άλλο από τον Ούγκο Βαρέλα, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον 30χρονο μέσο, σύμφωνα με το «Goal». Ο λόγος είναι ότι ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Τριφυλλιού είχε διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην μεταγραφή του Βιάνα το 2005 από τη Νιούκαστλ στη Βαλένθια, όπως επίσης και τέσσερα χρόνια αργότερα, για να μετακομίσει από τις «νυκτερίδες» στην Μπράγκα.


Με τη φανέλα της πορτογαλικής ομάδας άλλωστε ο Βιάνα ανέβασε ξανά τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και όπως αναφέρουν οι Ίβηρες χρωστάει... χάρη κατά κάποιο τρόπο στον Βαρέλα. Η εξαιρετική προσωπική τους σχέση βέβαια δεν είναι ικανή από μόνη της για να κλείσει το deal, τη στιγμή που οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν ότι ο παίκτης δεν πρόκειται να βιαστεί για να πάρει την απόφαση του, σχετικά με τον επόμενο προορισμό του. Θα ζητήσει χρόνο ώστε να εξετάσει όλες τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του και η απάντησή του δεν θα δοθεί πριν τα τέλη Απριλίου.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ