2013-03-26 10:28:08
Φωτογραφία για ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Σε ανοιχτή γραμμή με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μίτσελ για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ώστε να εξεταστεί η πιθανότητα απόκτησης κάποιου νέου παίκτη της ισπανικής ομάδας στην οποία ο προπονητής των ερυθρόλευκων μεγαλούργησε ως ποδοσφαιριστής και εργάστηκε στις ακαδημίες της.

Από πλευράς Ολυμπιακού υπήρξε κατασκοπευτική αποστολή την περασμένη Παρασκευή στο φιλικό των Ελπίδων Ιταλίας-Ρωσίας, για τον ακραίο επιθετικό της Ρεάλ, τον Ρώσο Ντένις Τσέρισεφ. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής είναι από τους καλύτερους παίκτες της Ρεάλ Β, ενώ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μουρίνιο για τις δυνατότητές του. Την Κυριακή υπήρξε παρουσία του Ολυμπιακού στο ματς της Ρεάλ Β με την Κόρδοβα στη Μαδρίτη, όπου ξεχώρισαν με την απόδοσή τους παίκτες όπως οι Χεσέ, Μοράτα, Μπόρχα. Ενώ υπάρχουν κι άλλοι πολύ ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές (Άλεξ, Χουναφράν) και δεν αποκλείεται να υπάρξει στη συνέχεια κινητικότητα από πλευράς ερυθρόλευκων σε πιο ουσιαστικό επίπεδο.


Για τη θέση του γκολκίπερ συνεχίζονται οι προτάσεις προς τον Ολυμπιακό, όπως αυτή του διεθνούς Κολομβιανού Οσπίνα που παίζει στη Γαλλία με τη Νις και του Βραζιλιάνου Κάσιο που αγωνίζεται με επιτυχία στην Πορτογαλία με την Πάκος Φερέιρα.

Για το θέμα του Μπόατενγκ ίσως, όπως αναφέρει το "pamesports.gr", υπάρξει σήμερα η πολυπόθητη απόφαση του CAS για να ενεργοποιηθεί στον Ολυμπιακό, ενώ για την περίπτωση του Πίνο ο Μίτσελ δεν φαίνεται ιδιαίτερα «ζεστός» στο να δοθεί κι άλλη ευκαιρία στον Κολομβιανό εξτρέμ...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ