2013-03-26 10:35:15
Φωτογραφία για Πύργος: Η κατάληψη ξεκίνησε χαράματα... - Oι δακοκτόνοι επέστρεψαν
Στις έξι το πρωί συγκεντρώθηκαν με τα τρακτέρ τους έξω από το διοικητήριο της Π.Ε. Ηλείας, οι εργολάβοι στη δακοκτονία στο νομό, προετοιμασμένοι πλέον για έναν κύκλο "σκληρής" αντιπαράθεσης. Και αυτό γιατί την τελευταία αποχώρησαν σε ένδειξη καλής θελήσεως μετά τις διαβεβαιώσεις που έλαβαν πως με τροπολογία θα τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα.

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα νέα προγράμματα δακοκτονίας - τα οποία και βρίσκονται στον αέρα - οι εργολάβοι βρίσκονται σε άσχημη οικονομική κατάσταση χρωστώντας παντού απο την περσινή περίοδο.

Ήδη όπως προαναφέραμε και κατέγραψε ο φακός του ilialive.gr - αποκλειστικά - στις έξι το πρωί , οι "δακοκτόνοι" απέκλεισαν το διοικητήριο και ξεκινούν ανένδοτο αγώνα έως ότου δικαιωθούν.

Για αυτό και δεν αποκλείονται εντάσεις μέσα στη μέρα, καθώς λέγεται πως υπάρχουν εντολές "άνωθεν" να παραμείνει ανοικτό το κτίριο πάση θυσία Οι "δακοκτόνοι" επέλεξαν σήμερα να μην έρθουν μέσα στη μέρα με πορεία των τρακτέρ, αλλά χαράματα - στάθμευσαν τα τρακτέρ έξω από το Διοικητήριο και απέκλεισαν τις δύο κεντρικές εισόδους του. Για αυτό και παραμένει ισχυρή αστυνομική δύναμη στους γύρω δρόμους.

Διαβουλεύσεις αυτή την ώρα μεταξύ αστυνομίας και καταληψιών για τον αποκλεισμό του Διοικητηρίου.

Πηγή: ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ