2013-03-26 11:27:07
Φωτογραφία για Ε. Μενεγάκη: Πώς πέρασε το τριήμερο με την οικογένειά της στην Άνδρο; Φωτογραφίες
Το τριήμερο της 25ης Μαρτίου με τα παιδιά της και τον σύντροφό της Ματέο πέρασε στην Άνδρο η Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια ταξίδεψε ως τα όμορφα Άχλα και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα.

Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις καθημερινές υποχρεώσεις της, η Ελένη πήρε τα παιδιά της και πέρασε λίγες μέρες μακριά από τη φασαρία της πόλης. Η ίδια έκανε τις βόλτες της, ασχολήθηκε με τον κήπο που έχει με τον αγαπημένο της στο ξενοδοχειακό του συγκρότημα στην Άνδρο, έκανε την ηλιοθεραπεία της και μαγείρεψε για την οικογένειά της.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού της, μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια ανέβαζε στο twitter φωτογραφίες από την ανοιξιάτικη απόδρασή της και μοιράστηκε με τους φίλους της μερικές από τις όμορφες στιγμές που πέρασε στο νησί.

Αφού λοιπόν, περιποιήθηκε το μποστανάκι της και έκανε βόλτες με τα παιδιά της, το πρωί της δευτέρας ετοίμασε το γιορτινό τραπέζι με μπακαλιάρο και άλλα γευστικά εδέσματα, ενώ λίγο αργότερα πήγε στη θάλασσα. Εκεί έκανε ξάπλωσε στην παραλία, αλλά όπως αποκάλυψε δεν «τόλμησε να βουτήξει».www.tlife.gr


/

«Πάλι δεν το τόλμησα! Προσπάθησα πάντως! Ο γιος μου πάλι όλο μακροβούτια ήταν!», έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter της.

Δες τις φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Άνδρο:

Οι προετοιμασίες για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου

/

/

/

Η Ελένη στο μποστανάκι της

/

/

/

/

Η φωτογραφία που τράβηξε μέσα στο πλοίο   
/
tosokaki.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ