2013-03-26 11:33:03
Φωτογραφία για Λαμιώτης έκανε την ληστεία χθες βράδυ στο πρατήριο στα Γαλανέικα
Πρόκειται για έναν 49χρονο κάτοικο Λαμίας, ο οποίος έχει απασχολήσει αρκετές φορές τις αρχές, για ναρκωτικά και άλλες αξιόποινες πράξεις Λίγες μόνο ώρες χρειάστηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας για να εντοπίσουν τον ληστή, που χθες βράδυ έβαλε το πιστόλι στο κεφάλι υπαλλήλου πρατηρίου και της πήρε τις εισπράξεις, περίπου 2.650 ευρώ.

Σύμφωνα με το LamiaReport η ληστεία έγινε γύρω στις 10:00΄ το βράδυ στο πρατήριο, που βρίσκεται απέναντι από το Πανεπιστήμιο (πρώην Ακαδημία), επί της οδού Παπασιοπούλου στα Γαλανέικα Λαμίας.

Ο 49χρονος φορώντας μπλε φόρμες, κόκκινο κράνος και γυαλιά, μπήκε μέσα ξαφνικά. Στα χέρια του κρατούσε μια τσάντα από σούπερ μάρκετ, μέσα από την οποία έβγαλε ένα πιστόλι το οποίο έβαλε στο κεφάλι της σοκαρισμένης γυναίκας και ζήτησε τα χρήματα.

Αρχικά η υπάλληλος του έδωσε 250 ευρώ που είχε στο ταμείο. Ο ληστής αγριεμένος φώναξε "Και τα άλλα, και τα άλλα...". Η υπάλληλος τρομοκρατημένη του έδωσε και τις υπόλοιπες εισπράξεις, περίπου 2400 ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας από την περιγραφή που είχαν στη διάθεσή τους και από την έρευνα που έκαναν στη συνέχεια δεν άργησαν να εντοπίσουν τον 49χρονο και να τον συλλάβουν.

LamiaReport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ζιοβάνι 10...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ζιοβάνι 10...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ