2013-03-26 12:00:22
Φωτογραφία για Ντύσου όπως οι σταρ με skinny pants
Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή είναι πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια με πολλούς θαυμαστές στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό!Τον τελευταίο καιρό λανσάρει τη δική της συλλογή ρούχων με τεράστια επιτυχία και απήχηση!Το στιλ που προτιμάει είναι rock glam με chic στοιχεία!Παρακολουθεί ασταμάτητα τις τάσεις της μόδας και πάντα μας καθηλώνει με τις εμφανίσεις της!Εδώ έχει επιλέξει ένα μαύρο skinny τζιν,με ένα δαντελένιο τοπ,ankle boots και μια δερμάτινη τσάντα!Ολοκλήρωσε το look της με stylish γυαλιά ηλίου!

Miranda Kerr

Η Miranda Kerr είναι ένα καταξιωμένο μοντέλο καθώς έχει εμφανιστεί σε πολλά catwalks και περιοδικά μόδας προωθώντας όχι μόνο ρούχα και μαγιό αλλά και προϊόντα ομορφιάς!Ανήκει στην τέταρτη θέση στη λίστα με τα 20 πιο sexy μοντέλα ενώ ανακηρύχθηκε από το περιοδικό Esquire ως η πιο sexy γυναίκα του 2012!Το στιλ της τις πρωινές ώρες περιλαμβάνει στενά τζιν και πουκάμισα συνδυασμένα με μπαλαρίνες,γόβες ή loafers!


Victoria Beckham

Η Victoria Beckham κατάφερε τα τελευταία χρόνια και μας καθήλωσε με το κομψό και sexy στιλ της.Πολλές φορές το look της είναι casual με απλές γραμμές και άλλες αρκετά κομψό και αυστηρό με κύριο χαρακτηριστικό τα στιλάτα ψηλοτάκουνα παπούτσια.Συνήθως αναδεικνύει τις καμπύλες της και τα καλλίγραμμα πόδια της και επιλέγει ρούχα και αξεσουάρ μεγάλων σχεδιαστών και οίκων μόδας.

Rosie Huntington-Whiteley

Τη Rosie Huntington-Whiteley την γνωρίσαμε απο τις sexy εμφανίσεις της στις επιδείξεις της Victorias's Secret. Συνεχίζει δυναμικά να εμφανίζεται στο χώρο της μόδας και να μας εκπλήσει με τις στιλιστικές της επιλογές.

Heidi Klum

Η Heidi Klum παγκοσμίως διάσημο μοντέλο,"άγγελος" της Victoria's secret και παρουσιάστρια με πάντα άψογη εμφάνιση.Εχει δυναμικό και απλό στιλ μας εντυπωσιάζει πάντα με τις στιλιστικές της επιλογές!

Jessica Chastain

Την έχεις δεί στην ταινία το Terence Malick ΄΄Το δένδρο της ζωής΄΄ ναι είναι αυτή η κοκκονομάλλα που έπαιξε την σύζυγο του Brand Pitt αλλά αν δεν την πρόσεξες εκεί τότε σίγουρα την έχει πάρει το μάτι στα διάφορα site ή blogs στις στήλες με τις πιο καλοντυμένες.Είναι πολύ ''δυνατή'' στις red carpet εμφανίσεις της αλλά τώρα που ο φακός την κυνηγάει και στην καθημερινότητα της μας αποδυκνείει ότι ΄΄το έχει ΄΄ και με τα ποιο απλά styles όπως αυτό που επιλέξαμε για σήμερα με παπούτσι και τσάντα που κάνουν την διαφορά σε ένα κατα τα άλλα black and white morning look.

 

Anja Rubik

Η Anja γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1983 στην Πολωνία, αλλά το 1988 έφυγε από τη χώρα με την οικογένειά της. Έχει μείνει στον Καναδά, στη Νότια Αφρική, στην Ελλάδα και στο Παρίσι, όπου και την ανακάλυψαν. Η Anja βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας με τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου. Από το 2009 έως το 2011 υπήρξε «άγγελος» της Victoria’s Secret,εκτός απο απίστευτα όμορφη και sexy είναι και πάντα στιλάτη.

Taylor Swift

Η Τέιλορ Σουίφτ είναι αμερικανίδα τραγουδίστρια- τραγουδοποιός της καντρι-ποπ, κιθαρίστρια και ηθοποιός.Έγινε ευρέως γνωστή από το τραγούδι της "You belong with me". Εμείς εκτός απο τα τραγούδια της την λατρέψαμε και για το στιλ της!

Jessica Hart

 Η Jessica Hart είναι 26 χρονών και μοντέλο, γεννημένη στο Σίδνευ της Αυστραλίας.Την ανακαλύψανε στην Μελβούρνη και έγινε εξώφυλλο της Αυστραλιανής Vogue.Εμείς την γνωρίσαμε ως το κορίτσι του Σταύρου Νιάρχου και λατρέψαμε το στιλ της!

Alessandra Ambrosio

 Η Αllessandra Ambrosio είναι διάσημο μοντέλο με χώρα καταγωγής την Βραζιλία. Ο φακός φαίνεται να την αγαπάει πολύ όπως και ο χώρος της μόδας που λατρεύει και αποθεώνει κάθε της εμφάνιση. Εδώ με ένα urban look με πολύ ιδιαίτερα αξεσουάρ. 

http://www.tlife.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ