2013-03-26 19:36:05
Φωτογραφία για ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ... ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού θα συναντηθούν εντός των επόμενων δύο ημερών με τον πρόεδρο των ερυθρόλευκων, Βαγγέλη Μαρινάκη, για να μιλήσουν μαζί του.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "katimagiko.gr", σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο των παλαιμάχων του Ολυμπιακού θα επισκεφθεί τον πρόεδρο της ΠΑΕ στο γραφείο του είτε την Τετάρτη είτε την Πέμπτη. Ο κ. Μαρινάκης εξάλλου αρκετές φορές τα λέει με τους βετεράνους της ομάδας. Οι δύο πλευρές θα τα πουν για διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με την ομάδα ενώ οι βετεράνοι θα ευχηθούν χρόνια πολλά στον ισχυρό άνδρα των πρωταθλητών για την γιορτή του.

Παράλληλα εκτός από το βραβείο που θα του παραδώσουν (από το τελευταίο τους χρονικά ματς όπου τιμήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την πλακέτα να δίνεται αντ' αυτού στους Γιάννη Γκαϊτατζή και Θανάση Αγγελή), σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, του έχουν ετοιμάσει ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο για να του το προσφέρουν. Σχετικά με το αγωνιστικό τους σκέλος οι βετεράνοι συνεχίζουν την αγωνιστική και φιλανθρωπική τους δράση.

Εκτός από το ότι ετοιμάζονται για την φιέστα του Ολυμπιακού έχουν μπροστά τους και άλλα ματς. Την 1η Ιουνίου θα μεταβούν στην Ερέτρια, στις 15 του ίδιου μήνα στο Γύθειο, στα τέλη Ιουνίου στην Πρέβεζα και μετά σε Μυτιλήνη, Μήλο, Γαλαξίδι, Ορχομένο καθώς και άλλα μέρη.

Είναι χαρακτηριστικό πως για φέτος έχουν αρκετούς αγώνες να δώσουν. Όλοι είναι για φιλανθρωπικούς σκοπούς και άπαντες... αγκαλιάζονται από τον κόσμο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ