2013-03-26 23:05:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Ψάχνει και για παράνομες προσλήψεις ο Ρακιντζής για την περίοδο 2003-2010 στη Nομαρχία Αχαϊας
Και για τυχόν παράνομες προσλήψεις της περιόδου 2003-2010 στην πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αχαΐας ψάχνει ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής στο έγγραφο του με το οποίο ζητά αναλυτικά στοιχεία για διάφορες δράσεις και βάζει στο μικροσκόπιο τις συμβάσεις αυτής της περιόδου.

Ο κ. Ρακιντζής διερευνά τον τρόπο με τον οποίο έγιναν οι προσλήψεις και "ξεσκονίζει" τα ανάλογα έγγραφα, ενώ ζητά στοιχεία που να αιτιολογούν δαπάνες για πολιτιστικές εκδηλώσεις και ταξίδια στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό, την περίοδο από το 2003 και μετά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Ρακιντζής ζητά πλήρη οικονομικό απολογισμό και αιτιολόγηση αυτών των δράσεων, ενώ το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης εστιάζει ιδιαίτερα σε συμβάσεις μεταξύ του φορέα και δυο συγκεκριμένων εργοληπτών.

Ζητούνται ακόμη τα χρονοδιαγράμματα των έργων, αιτιολογήσεις των αποφάσεων από τα Νομαρχιακά Συμβούλια ή τους αντινομάρχες και γενικότερα κάθε τι που έχει σχέση με χρήματα που διατέθηκαν για την εκπόνηση έργων.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ