2013-03-27 10:00:07
Φωτογραφία για Το πιστεύουν ακόμη στη Ferrari
Αισιόδοξος για τη συνέχεια ο Στέφανο Ντομενικάλι

Βέβαιοι για τις δυνατότητες της Ferrari και τις πιθανότητες που έχει να είναι ανταγωνιστική, ακόμη και να διεκδικήσει τον τίτλο, εμφανίζονται οι άνθρωποι της ομάδας. Το αφεντικό της ομάδας, Στέφανο Ντομενικάλι, δεν χάνει την πίστη του στον Φερνάντο Αλόνσο, που αποχώρησε στον πρώτο γύρο του αγώνα.

«Φυσικά δεν είναι χαρούμενος που έφυγε από τη Μαλαισία χωρίς βαθμούς, αλλά είναι ώριμος, παραμένει θετικός και κοιτάζει μπροστά γιατί ξέρει πως έχει ένα καλό μονοθέσιο στη διάθεσή του. Το πρωτάθλημα έχει δώρο ακόμη. Είναι σημαντικό να παραμένουμε ψύχραιμοι και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να εξελίσσουμε το μονοθέσιο και αυτός είναι ο στόχος μας σε κάθε αγώνα», ανέφερε ο επικεφαλής της «σκουντερία».

«Δεν ξέρω ποια είναι η ακριβής θέση μας μεταξύ των άλλων ομάδων, αλλά σίγουρα είμαστε ανάμεσα στους πρωτοπόρους. Το μονοθέσιό μας θα αποδώσει καλύτερα σε συγκεκριμένες πίστες. Η Red Bull δείχνει ο πιο δυνατός αντίπαλος για την ώρα, αλλά θα δούμε. Η Mercedes και η Lotus δείχνουν πολύ ανταγωνιστικές, όμως είμαι σίγουρος πως κι εμείς είμαστε σε υψηλό επίπεδο», πρόσθεσε.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ