2013-03-27 22:03:35
Φωτογραφία για ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ : ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ότι χρειαστεί για να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός θα κάνει ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων, Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως τόνισε στη συνάντηση που είχε με τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αφουγκράστηκε την αγωνία του κόσμου και στη συνάντηση με τους κατόχους διαρκείας μίλησε για μεταγραφές, Μίτσελ και προνόμια στους ερυθρόλευκους.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε πως πιστεύει στον Μίτσελ και οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν σύμφωνα με τα «θέλω» του Ισπανού τεχνικού. Ωστόσο, στόχος του είναι η ελληνοποίηση της ομάδας. Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει την αφρόκρεμα των ταλαντούχων Ελλήνων και έτσι θα συνεχίσει και στο μέλλον.

Ο κόσμος στάθηκε στο μεταγραφικό κομμάτι, εξέφρασε την αγωνία του και ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποσχέθηκε πως οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο!

Ο ισχυρός άνδρας του Θρύλου, στάθηκε και στις αποδοκιμασίες που έχουν ακουστεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» λέγοντας πως «δεν θέλω να γιουχάρετε τους παίκτες και είναι άδικο αυτό που γίνεται»...


Αρχικά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε: «Ό, τι γράφουν οι εφημερίδες είναι δικά τους θέματα. Δεν ισχύει τίποτα. Θα κάνω ότι χρειαστεί για να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός και ότι ζητήσει ο προπονητής».

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε στα διαρκείας: «Θα γίνουν σημαντικές μειώσεις στα εισιτήρια και θα έχουν προνόμια οι παλιοί κάτοχοι».

Μιλώντας για τις αποδοκιμασίες επισήμανε: «Δεν θέλω να γιουχάρετε τους παίκτες και είναι άδικο αυτό που γίνεται με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Τρανό παράδειγμα είναι αυτό το περσινό με τον Αμπντούν που τον γιούχαρε όλο το γήπεδο και μετά έγινε σύνθημα των οπαδών».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ