2013-03-28 19:24:04
Φωτογραφία για ΤΙΜΑ ΚΑΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ... «7» Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Ερίκ Καντονά είναι στην Ελλάδα για λογαριασμό ενός τηλεοπτικού προγράμματος με πρωταγωνιστή τον ίδιο και με θέμα το ποδόσφαιρο, με τον Ολυμπιακό να ετοιμάζεται να τον τιμήσει δεόντως κατά την παρουσία του στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Γάλλος σταρ του παρελθόντος βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της τηλεοπτικής εκπομπής «Looking For Athens», με πρωταγωνιστή τον ίδιο. Το πρόγραμμα θα προβληθεί από το Canal + και θα έχει θέμα το ποδόσφαιρο, με το ντέρμπι των «αιωνίων» αλλά κι άλλα παιχνίδια και ζητήματα που αφορούν το άθλημα στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, να απασχολούν τον θρυλικό άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Καντονά ήδη έκανε κάποια γυρίσματα στο μουσείο της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ αναμένεται να βρεθεί στο φαληρικό γήπεδο την Κυριακή (31/03) για να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και να κάνει ξανά κάποια γυρίσματα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει. Οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται μάλιστα να τιμήσουν τον Ερίκ Καντονά όπως αρμόζει σε έναν ποδοσφαιριστή του επιπέδου του. Οι πρωταθλητές, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "onsports.gr" θα βραβεύσουν τον Καντονά και θα του δώσουν δώρο μια φανέλα της ομάδας με τον αριθμό «7», αυτόν που συνήθιζε ο ίδιος να φορά αλλά και αυτόν που συμβολίζει πολλά πράγματα για τον Ολυμπιακό.


Από εκεί και πέρα, ο Καντονά αναμένεται να έχει κουβέντα, πιθανότατα και συνέντευξη για την εκπομπή του, με τον Φρανσουά Μοντεστό, ενώ θα δώσει το «παρών» και στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, αφού το ντέρμπι των «αιωνίων» θα είναι το κύριο θέμα του προγράμματος που ετοιμάζει…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ