2013-04-02 16:34:40
Φωτογραφία για Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρονάλντο και οι… σωσίες ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μετά τον Τούρκο σωσία του Κριστιάνο Ρονάλντο, άλλος ένας έρχεται να "κλέψει τη δόξα" του  Πορτογάλου επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, που φαίνεται ότι έχει παντού ανθρώπους που του μοιάζουν.

Ο 27χρονος άσος φωτογραφήθηκε με έναν από αυτούς, ο οποίος τον σταμάτησε με το αυτοκίνητό του έξω από το προπονητικό κέντρο της «βασίλισσας», η οποία προετοιμάζεται για την αναμέτρηση της Τετάρτης (3/4) με τη Γαλατάσαραϊ για τον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάλιστα, ο… Τούρκος Κριστιάνο Ρονάλντο είχε δηλώσει ότι θα επιχειρήσει να συναντήσει το είδωλό του και να βγάλει φωτογραφία μαζί του όταν ο Πορτογάλος βρεθεί στην Τουρκία για τον επαναληπτικό.

Και ο Τούρκος σωσίας

Στην Τουρκία υπάρχει ένας παίκτης που μοιάζει σαν δυο σταγόνες νερό με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ποδοσφαιρικά ή σαν εξωτερική εμφάνιση; Δεν γνωρίζουμε αν έχει τη δυνατότητα κάποια στιγμή να φτάσει το είδωλό του, αλλά του φέρνει πάρα πολύ στα χαρακτηριστικά του προσώπου του και τις κινήσεις του, είναι δηλαδή κάτι σαν σωσίας. Τ

ο όνομά του είναι Γκοκμέν Ακντογκάν και αγωνίζεται στην Αντάνα Σεϊχάν Σπορ. Φυσικά ο Ρονάλντο είναι ο ποδοσφαιριστής που θα ήθελε να... μοιάσει ο Ακντογκάν και τον έχει... αντιγράψει με μεγάλη ακρίβεια! Δείτε το βίντεο:
Allinsports
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ