2013-04-02 21:39:04
Φωτογραφία για Συνάντηση της Ε. Ράπτη με τον Γ. Μπουτάρη
από το Γραφείο Τύπου

Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, είναι μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, μέλος του Δικτύου Κοινοβουλευτικών για τον τερματισμό της... σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών και συντονίστρια της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.

Με την ιδιότητά της αυτή συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη 2 Απριλίου 2013 στις 14:00 με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Ιωάννη Μπουτάρη, ενώ παρούσα στη συνάντηση ήταν και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Καλυψώ Γούλα. Η κ. Ράπτη ενημέρωσε το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης και την Αντιδήμαρχο για τη διάσταση του φαινομένου της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών στην Ελλάδα και διεθνώς, καθώς και για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ως συντονίστρια της πρωτοβουλίας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» στη χώρα μας.

Ο κ. Μπουτάρης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εκστρατεία που βρίσκεται σε εξέλιξη και συμφώνησε με την κυρία Ράπτη να δρομολογήσουν από κοινού πρωτοβουλίες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών. Πιο συγκεκριμένα με την κ. Καλυψώ Γούλα αποφάσισαν να διοργανώσουν ενημερωτικές συζητήσεις με τους παιδαγωγούς στους παιδικούς σταθμούς και ανάλογες εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες ενημέρωσης στα παιδιά των παιδικών σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης για το ευαίσθητο αυτό θέμα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ