2013-04-02 21:42:13
Φωτογραφία για Η προειδοποίηση Σαμαρά και η κυβίστηση του Βενιζέλου...!!!
Η (πολιτική) βουλιμία του Βενιζέλου ο οποίος απαιτεί ανασχηματισμό και συμμετοχή και του ιδίου στην κυβέρνηση, προφανώς σε ρόλο αντιπροέδρου (!) είχε προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις.

 

Κατ’ αρχήν απ’ τον Αντ. Σαμαρά, ο οποίος (και το στενό επιτελείο του) βλέπει μια εκβιαστική τακτική του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, πολύ περισσότερο όταν όλα αυτά τα σενάρια έβλεπαν το φως της δημοσιότητας μέσω διαρροών απ’ τους επιτελείς του Βενιζέλου. Επιπλέον ο πρωθυπουργός αντιλαμβάνεται ότι μέσω αυτής του της (πολιτικά βουλιμικής) στρατηγικής στην ουσία ο Βενιζέλος αμφισβητεί το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του πρωθυπουργού, να σχηματίζει την κυβέρνησή του.

Αντιδράσεις όμως υπήρξαν και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, από ιστορικά στελέχη τα οποία βλέπουν σε αυτή την πορεία που έχει χαράξει ο αρχηγός τους μετά το συνέδριο την ολοκλήρωση της διαρκώς φθίνουσας πορείας του Κινήματος, μέχρι και την οριστική διάλυσή του Τις τελευταίες ώρες ο Αντ. Σαμαράς προειδοποίησε τον Βενιζέλο (μέσω διαύλων επικοινωνίας που υπάρχουν μεταξύ τους, περίπου θεσμοθετημένων…) ότι είναι μέγα λάθος όλες αυτές οι διαρροές και ότι δεν μπορεί να τις ανεχτεί άλλο!


Ήταν τόσο σαφής η προειδοποίηση του πρωθυπουργού, ώστε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ανέκρουσε πρύμναν και προέβη εις νέαν κυβίστησιν!

Συγκεκριμένα μέσω νέων διαρροών (!) ισχυρίζεται ότι… αυτός απλά θέλει να θέσει την αναγκαιότητα ενός νέου, πιο αποτελεσματικού, τρόπου λειτουργίας της κυβέρνησης και σε αυτά τα πλαίσια «μπορεί» να συζητηθεί και ένας ανασχηματισμός!

Επιπλέον, πάντα κατά τις διαρροές αυτές, ο ίδιος ο Βενιζέλος δεν έχει καμιά… πρεμούρα να διοριστεί αντιπρόεδρος της κυβέρνησης!

Υπενθυμίζεται, για να γίνει απόλυτα σαφής αυτή η κυβίστηση, πως όλες τις προηγούμενες μέρες ο Βενιζέλος διέρρεε ότι απαιτεί να διοριστεί αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και μάλιστα ανεξάρτητα απ’ το αν ο έτερος εταίρος Φ. Κουβέλης επιθυμεί το ίδιο!

Και το παιχνιδάκι με τις διαρροές συνεχίζεται απ’ τη… σοβαρή μας κυβέρνηση, εν μέσω νέων διαπραγματεύσεων με την τρόικα και εν μέσω «διαφωνιών» για  μια σειρά ζητήματα…

Αμφιβάλλει κανείς, ότι… είναι μια ωραία ατμόσφαιρα;

Και προπαντός σοβαρή;
newsbomb.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ