2013-04-03 23:02:04
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ : ΘΕΛΩ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
Ανάλυση της τακτικής και του παιχνιδιού του Πλατανιά έκανε την Τετάρτη στους παίκτες του ο Μίτσελ, ο οποίος ζήτησε καλύτερα τελειώματα ενώ μίλησε κυρίως με τους συνεργάτες του για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός τεχνικός ξεκαθάρισε προς τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πως ο Πλατανιάς δεν είναι μία ομάδα που μπορεί να υποτιμηθεί. «Κλείνεται αρκετά καλά πίσω ενώ βγαίνει επικίνδυνα σε αντεπιθέσεις», τους μετέφερε ενώ τους έδειξε επακριβώς το πως κινούνται οι Χανιώτες στο γήπεδο και τα... τρικ που χρησιμοποιούν στην διάρκεια μίας αναμέτρησης.

«Από εσάς θέλω πολύ μεγάλη προσοχή και ανάλογη προσπάθεια», ήταν το... μήνυμα του Μίτσελ.

«Θα πρέπει να έχουμε καλύτερα τελειώματα. Να κάνουμε πιο καλές τελικές προσπάθειες που θα αποφέρουν γκολ. Γενικά πάντως πήγαμε αρκετά καλά με τον ΠΑΟΚ», ήταν μία εκ των παρατηρήσεών του.

Από εκεί και πέρα στο δίτερμα έκανε εκ νέου πολλές δοκιμές, ανακατεύοντας και πάλι τους παίκτες του αν και δεν πρόκειται, σύμφωνα με εκτιμήσεις, να κάνει τόσες πολλές τροποποιήσεις σε σχέση με τον ΠΑΟΚ. Όσο για το ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Μίτσελ προτίμησε να το αναλύσει πιο πολύ με το τεχνικό επιτελείο του, ενώ στάθηκε ιδίως στο Β' μέρος απ' όπου δεν έμεινε και τόσο ευχαριστημένος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ