2013-04-11 21:47:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Kάλεσμα για τη συγκρότηση Ενωτικού Εθνικοαπελευθερωτικού Δικτύου
"Τα τελευταία χρόνια η χώρα μας βρίσκεται υπό Κατοχή. Σε αυτήν τη θέση την έφεραν οι δόλιες μεθοδεύσεις των δωσιλογικών κυβερνήσεων και των οικονομικών ελίτ που εκτελούν τις αποικιοκρατικές εντολές της Γερμανικής Ευρώπης. Η ανεργία, το κόψιμο μισθών και συντάξεων, η βαριά φορολογία και τα χαράτσια, η διάλυση της Υγείας και της Παιδείας, το ξεπούλημα των δημόσιων αγαθών βυθίζουν το λαό μας στην εξαθλίωση, την ανασφάλεια, τη μετανάστευση και την απώλεια της αξιοπρέπειας και των δικαιωμάτων του, ενώ στερούν τη χώρα και από τα τελευταία ψήγματα δημοκρατίας και εθνικής ανεξαρτησίας. Αποτέλεσμα αυτών των πολιτικών - που τώρα επεκτείνονται και στην Κύπρο - θα είναι η συρρίκνωση και ο δημογραφικός, παραγωγικός και γεωπολιτικός αφανισμός του Ελληνισμού σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο μόνος δρόμος για να απελευθερωθεί η χώρα είναι ένας: ενωμένος ο λαός να αγωνιστεί και να πετύχει την ελευθερία και την ανεξαρτησία του! Μόνο σε μια ελεύθερη και ανεξάρτητη χώρα ο λαός μπορεί να δουλέψει για το εθνικό συμφέρον και την ευημερία του.


Όλοι και όλες μαζί, χωρίς ψεύτικους διαχωρισμούς και ιεραρχίες, μπορούμε να οργανώσουμε τον απελευθερωτικό αγώνα κάνοντας ένα πρώτο βήμα σε τοπικό επίπεδο με τη συγκρότηση ενός Δικτύου συλλογικοτήτων και προσώπων, το οποίο:

1. Θα παίρνει πρωτοβουλίες άμεσης πολιτικής δράσης σε καίρια ζητήματα της επικαιρότητας.

2. Θα στηρίζει δίκτυα κοινωνικής αλληλεγγύης και ανταλλαγής.

3. Θα οργανώνει προγραμματικές συζητήσεις για την αποσαφήνιση και τον εμπλουτισμό του πολιτικού μας οπλοστασίου.

Ας κάνουμε το πρώτο μικρό βήμα! Δεν πάει άλλο! Φτάνει ως εδώ!

Σας καλούμε στην 1η ανοιχτή συνάντηση του Δικτύου στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης τη Δευτέρα 15/04/13 στις 7μμ."

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΤΡΑΣ

ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (ΕΠΑΜ)ΠΑΤΡΑΣ

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΡΔΗΝ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΝ
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στο Άγιο Όρος ο Ιβάν Σαββίδης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στο Άγιο Όρος ο Ιβάν Σαββίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ