2013-04-13 12:43:35
Φωτογραφία για Σοκ με Κόμπι, χάνει την υπόλοιπη σεζόν
Πύρειος αποδείχθηκε η νίη των Λος Αντζελες Λέικερς επί των Γουόριορς, καθώς ο Κόμπι Μπράιντ υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

Σοκ στους Λέικερς με τον σοβαρό τραυματισμό του ηγέτη τους. Η ομάδα του Λος Αντζελες επικράτησε 118-116 των Γουόριορς, παραμένοντας μπροστά από τους Τζαζ στη μάχη για την όγδοη θέση της Δύσης, αλλά όρεξη για πανηγυρισμούς δεν υπάρχει.

Ο Κόμπι Μπράιαντ αποχώρησε από το παρκέ 3:06 πριν το τέλος της αναμέτρησης, αφού προηγουμένως είχε πέσει στο παρκέ στην προσπάθειά του να περάσει τον Μπαρνς. Το κακό είχε γίνει και ο 35χρονος σούπερ σταρ το κατάλαβε από την αρχή.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη στον αχίλλειο τένοντα, τραυματισμός που αν επαληθευτεί θα τον κρατήσει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και από τους πρώτους μήνες της επόμενης χρονιάς.

"Είχα καταλάβει τι είχα πάθει από την αρχή. Όταν πήγαινα προς τον πάγκο ήμουν νευριασμένος και απογοητευμένος. Ένιωσα σαν να μην έχω αχίλλειο. Δεν μπορώ να περπατήσω. Προσπάθησα να πατήσω το πόδι μου και να βάλω πίεση πάνω του, αλλά δεν υπάρχει τίποτα εκεί. Δεν υπάρχουν λόγια να πω. Είναι πολύ δύσκολο", τόνισε.


"Έκανα μία κίνηση που έχω κάνει ένα εκατομμύριο φορές στην καριέρα μου, αλλά ένιωσα κάτι να σπάει. Είναι μακράν η μεγαλύτερη απογοήτευση στην καριέρα μου. Έχουμε δουλέψει τόσο σκληρά για να φτάσουμε στο σημείο να ελέγχουμε τη μοίρα μας και είναι πραγματικά κρίμα. Δεν είχα αντιμετωπίσει ποτέ έναν τέτοιο τραυματισμό. Είναι κάτι πρωτοφανές για μένα. Θα δω τι έκαναν παίκτες που είχαν την ίδια ατυχία και θα προσπαθήσω να τους ακολουθήσω για να επιστρέψω", πρόσθεσε.

Ο ίδιος θα παραμείνει δίπλα στην ομάδα του που δίνει μάχη να προκριθεί στα play offs. "«Θα πρέπει να συνεχίσουν να παίζουν. Είχαμε τραυματισμούς όλη τη σεζόν. Πιστεύω κι ελπίζω πως θα συνεχίσουν χωρίς εμένα. Θα είμαι δίπλα τους, όχι στο παρκέ, αλλά θα είμαι κοντά τους και θα προσπαθήσω να τους βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ. Πιστεύω πως η ομάδα μου μπορεί να πάρει τις νίκες που χρειάζεται και να μπει στα play offs".

Ο Κόμπι παρά την ατυχία που τον βρήκε λίγους μήνες πριν κλείσει τα 35 του, δεν το βάζει κάτω. "Ακολουθεί χειρουργείο και αποθεραπεία. Είναι μία μακρά διαδικασία. Αντιλήφθηκα από την πρώτη στιγμή πως έχω ένα βουνό μπροστά μου. Όμως πρέπει να δώσω το παράδειγμα στα παιδιά μου και όλους τους νέους. Ήδη ακούω κάποιους να αμφιβάλλουν αν θα επιστρέψω και ήδη με νευριάζει", τόνισε, ενώ στην ερώτηση αν φοβάται μήπως αυτό ήταν το τέλος της καριέρας του απάντησε αποστομωτικά: "Αλήθεια; Πλάκα μου κάνεις;".
sport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ