2013-04-14 07:13:04
Φωτογραφία για Νυφικά στο κόκκινο του πάθους!
Το κόκκινο δεν είναι το χρώμα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε να φορούν οι νύφες. Το λευκό κατεστημένο σπάει φέτος με την ανοιξιάτικη κολεξιόν της η διάσημη σχεδιάστρια νυφικών Vera Wang και μάλιστα για δεύτερη φορά.

Όταν το φθινόπωρο που μας πέρασε είδαμε τις νύφες της Vera Wangντυμένες στα μαύρα σοκαριστήκαμε! Το λιγότερο αναμενόμενο χρώμα στο πιο κλασσικό φόρεμα είναι μια πραγματική έκπληξη. Μόλις που αρχίσαμε να το συνηθίζουμε, η Vera Wang μας επιφυλάσσει το δεύτερο χτύπημα με τα κατακόκκινα νυφικά της! Ποια θα τολμήσει να τα φορέσει άραγε;

Η σχεδιάστρια παρά το επαναστατικό χρώμα που διάλεξε για την κολεξιόν της κινήθηκε σε κλασσικές γραμμές με μεγάλες φούστες, κλασσικά στράπλες μπούστα και μονοκόμματα νυφικά – τουαλέτες σε σιλουέτα γοργόνα.

Μπορεί για τη δυτική παράδοση, το κόκκινο χρώμα στα νυφικά να έμοιαζε σαν στιλιστικό σοκ, αλλά ας μην ξεχνάμε το γεγονός ότι η φίρμα της σχεδιάστριας κάνει το ντεμπούτο της φέτος στην αγορά της Κίνας, , όπου το κόκκινο είναι το παραδοσιακό χρώμα του γάμου.


Ωστόσο, η Vera Wang δεν θα αφήσει παραπονεμένες τις φανατικές θαυμάστριές της στο δυτικό κόσμο. Όλα τα υπέροχα νυφικά στο φλογερό κόκκινο θα υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά στις αποχρώσεις του λευκού και ιβουάρ.

Κόκκινο, λευκό ή ακόμα και μαύρο, ένα νυφικό με την υπογραφή της Vera Wang είναι ένα πραγματικό αριστούργημα. Με την τολμηρή διάθεσή της προκάλεσε σάλο στους χώρους της μόδας και ακριβώς αυτό είναι που θα συνεχίσει να κάνει προσφέροντας στις νύφες όλου του κόσμου το νυφικό που ονειρεύονται.
gamoi.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ