2013-04-14 20:22:06
Φωτογραφία για ΚΟΛΟΜΒΟΣ : ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ
Ο Ολυμπιακός του Ιωνικού κολυμβητηρίου την προηγούμενη Τετάρτη δεν θα έχει καμία σχέση με την ομάδα που θα πάει στη Χίο για να παίξει απέναντι στον ΝΟΧ αυτήν την εβδομάδα. Οι ερυθρόλευκοι πήραν δύσκολα την πρόκριση, στο πιο σύνθετο και δύσκολο ματς της σεζόν.

Στο ματς του Σαββάτου πάντως, με τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έπιασε καλύτερη απόδοση και για αυτό έφθασε στην άνετη νίκη. 

«Ήμαστε καλύτεροι με τον Παναθηναϊκό από το παιχνίδι στη Χίου και στόχος είναι να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι σε κάθε ματς. Στη Χίο είχαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα», τόνισε ο Χριστόδουλος Κολόμβος, ο οποίος ήταν εξαιρετικός, σε άμυνα και σε επίθεση, απέναντι στον Παναθηναϊκό, παιχνίδι που η ομάδα του νίκησε εύκολα με 17-5.

«Κάθε παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό, είναι ιδιαίτερο. Παίξαμε για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, πρέπει να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση στο επόμενο παιχνίδι μας, με τη Χίο, διότι με νίκη εξασφαλίζουμε και μαθηματικά το πλεονέκτημα έδρας και αυτό είναι πολύ σημαντικό», συμπλήρωσε ο Πατρινός φουνταριστός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ