2013-04-14 20:22:09
Φωτογραφία για “Let’s do it Greece 2013” στη Δυτική Ελλάδα - Δείτε φωτο
Αν το στοίχημα της πανελλαδικής περιβαλλοντικής δράσης “Let’s do it Greece 2013” ήταν η ευρεία συλλογικότητα στη δράση με μπροστάρηδες τους πολίτες, τότε αυτό που συνέβη γύρω από τη Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» έδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι η Δυτική Ελλάδα «έπαιξε και κέρδισε».

Οι συλλογικότητες του Αντιρρίου και η εθελοντική κίνηση “Gefyristas” συγκεντρώθηκαν συμβολικά νωρίς το πρωί στο ανατολικό πάρκινγκ της Γέφυρας, πριν μεταβούν στην κεντρική πλατεία της πόλης και αφού εκεί ενώθηκαν και με άλλους πολίτες, μετέβησαν στις παραλίες ανατολικά και δυτικά της Ζεύξης για καθαρισμό. Παρόντες στο πλευρό τους ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Μπουλές, μαζί με τους αρμόδιους αντιπεριφερειάρχη και αντιδημάρχους, που παρείχαν τον απαραίτητο μηχανισμό αποκομιδής.

Όσες ώρες διήρκεσε η δράση, οι ηλεκτρονικοί πίνακες της Γέφυρας μετέδιδαν το μήνυμα «Let’s do it Greece 2013 – Από τους πολίτες για το περιβάλλον».

Το μήνυμα όμως που «αναμετέδιδε» από μόνη της η συντονισμένη σύμπραξη των κινήσεων πολιτών που συμμετείχαν, ήταν ένα μονολεκτικό, μα εξαιρετικά πολυδύναμο «ΜΑΖΙ».
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ