2013-04-15 11:45:06
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ... ΤΡΕΜΠΛ!
Από την αρχή της χρονιάς, οι δύο ομάδες βόλεϊ του Ολυμπιακού έχουν δώσει ήδη 4 τίτλους στον σύλλογο!

Από σήμερα στις 19:00 (Novasports 4), στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη, η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Θρύλου ξεκινάει την πορεία της για τον πέμπτο συνολικά και τρίτο δικό της τίτλο με αντίπαλο τον Παμβοχαϊκό. Οι τελικοί της Α1 βόλεϊ Ανδρών ξεκινούν και ο κυρίαρχος του παιχνιδιού στην Ελλάδα, σε Άνδρες και σε Γυναίκες πλέον, θέλει να επιστρέψει στον θρόνο του!

Οι παίκτες του Δημήτρη Καζάζη θέλουν να φτάσουν το Θρύλο όσο πιο ψηλά γίνεται κατακτώντας το τρεμπλ, με την ομάδα της σεζόν 2010-11 να βρίσκει αδελφάκι, έστω κι αν ο πρώτος από τους τρεις τίτλους είναι διαφορετικός, το Σούπερ Καπ για την παρέα του Μίταρ Τζούριτς, το League Cup για εκείνη του Μπόμπαν Γιορντάνοφ.

Η τελευταία αναμέτρηση, στο Final 4 του Κυπέλλου, έκρυβε δυσάρεστες εκπλήξεις για την ομάδα της Βόχας, η οποία έχασε με 3-0 σετ. Ο Παμβοχαϊκός είναι η πρώτη ομάδα η οποία έχει νικήσει τον Ολυμπιακό φέτος στο Βραχάτι, εκεί που θα μεταφερθεί την Παρασκευή η σειρά μετά τους δύο πρώτους τελικούς και που, αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα είναι το πρώτο ματς μπολ του Ολυμπιακού για τον τίτλο του πρωταθλητή.


Ο Δημήτρης Καζάζης έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών και ζήτησε από τους παίκτες του την ίδια σταθερότητα, για να τελειώσει η σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στους τελικούς θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά (σε αυτό το στάδιο του πρωταθλήματος και μετά την επιτυχία που σημείωσε, αρχής γενομένης από το League Cup) το video referee, με την κάθε ομάδα να έχει δικαίωμα χρήσης για δύο φορές στα τέσσερα πρώτα σετ και για μία φορά στο πέμπτο.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Ράπτης και Γεωργουλέας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ