2013-04-20 04:02:29
Φωτογραφία για Στα χέρια της αστυνομίας ο Τσετσένος βομβιστής
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο δεύτερος ύποπτος για τις βομβιστικές επιθέσεις στον Μαραθώνιο της Βοστώνης, μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Λίγο μετά τη σύλληψη του ακούστηκαν χειροκροτήματα από τους κατοίκους στην οδό Φράνκλιν, εν μέσω πλήθους αστυνομικών δυνάμεων και ομοσπονδιακών του FBI. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε βρει προσωρινά καταφύγιο μέσα σε βάρκα, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι τραυματισμένος.

H μαζική κινητοποίηση σημειώθηκε δίπλα σε κατοικία στην οδό Φράνκλιν, απ' όπου ακούστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες δεκάδες πυροβολισμοί. Ο Τζοκάρ Τσαρνάεφ θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνος, ενώ ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να έχει στην κατοχή του εκρηκτικά. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και 18 ώρες, ενώ ήδη έχει γίνει γνωστό πως ο αδερφός του έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικών.

Λίγο μετά τη 01.50 τα ξημερώματα ακούστηκαν πυροβολισμοί από συνοικία του Γουώτερτάουν, με μέλη των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας, στελέχη του FBI και στρατιώτες να σπεύδουν εκεί. Λίγο μετά τις 02.05 έκανε την εμφάνισή του ένα ασθενοφόρο, το οποίο παραμένει στο σημείο, ενώ σύμφωνα με δημοσιογράφους του CNN, οι Αρχές απομάκρυναν μικρά παιδιά από κατοικίες στην οδό Φράνγκλιν, όπου ακούστηκαν οι πυροβολισμοί.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση για σύλληψη του δεύτερου υπόπτου.

Με μήνυμα του στο Twitter το Αρχηγείο της αστυνομίας επιβεβαίωσε την είδηση πως βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση στη συγκεκριμένη οδό.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Κωσταλέξι» στο Ρέθυμνο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Κωσταλέξι» στο Ρέθυμνο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ