2013-04-20 06:45:04
Φωτογραφία για «Ο ΠΑΟΚ ζήτησε 200 στρέμματα»
Στην αποκάλυψη πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει στείλει επίσημη επιστολή που ζητά την παραχώρηση 200 στρεμμάτων προχώρησε ο Δήμαρχος Παύλου Μελά, Διαμαντής Παπαδόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος του Παύλου Μελά, όπου στον Δήμο συμπεριλαμβάνονται και οι Σταυρούπολη, Πολίχνη και Ευκαρπία, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Arena 89,4» για την επιστολή της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, υπογεγραμμένης από την Διευθύντρια, Μαρία Γκοντσάρεβα.

«Με τον Ιβάν Σαββίδη χαιρετηθήκαμε στο «Μακεδονία Παλλάς», αλλά δε μιλήσαμε για το θέμα. Όμως εδώ και τρεις μέρες ήρθε επίσημη επιστολή από τον ΠΑΟΚ, με τη διευθύντριά του (σ.σ. Μαρία Γκοντσάρεβα) να την υπογράφει και ζητάει 200 στρέμματα γης σε καλή τιμή για να στηθούν οι υποδομές για τις αθλητικές δραστηριότητες του συλλόγου. Τις επόμενες μέρες θα συναντηθούμε για να συζητηθεί διεξοδικά το ζήτημα», ανέφερε αρχικά ο Διαμαντής Παπαδόπουλος.

Και συνέχισε: «Ο ΠΑΟΚ ζητάει μια πολύ μεγάλη έκταση, που χωράει τα πάντα. Στην Ευκαρπία είναι δική μας γη και τα στρατόπεδα που δεν είναι δικά μας, το Π. Μελά είναι αστική γη, με παλιά ιστορικά γήπεδα, ενώ ο χώρος Καρατάσιου είναι ιδιοκτησία του υπουργείου Οικονομικών». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κάηκε διπλωματικό αυτοκίνητο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κάηκε διπλωματικό αυτοκίνητο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ