2013-04-20 10:36:01
Φωτογραφία για Πάτρα: Τα περιστατικά που προμήνυαν την στυγερή δολοφονία - Που βρίσκονται σήμερα οι έρευνες της EΛ.AΣ.
Nα συνθέσουν τα κομμάτια του παζλ επιχειρούν οι αστυνομικές αρχές της Πάτρας, στην προσπάθειά τους να εξιχνιάσουν το διπλό φονικό στην οδό Σαχτούρη τα ξημερώματα της Τετάρτης, εστιάζοντας και σε άλλα σοβαρά περιστατικά που είχαν σημειωθεί στην Πάτρα το προηγούμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του Γιώργου Ηλιόπουλου στην εφημερίδα 'Πελοπόννησος", κάποιοι εμπρησμοί δικύκλων που είχαν σημειωθεί πριν από μερικές εβδομάδες θεωρούνται ιδιαίτερα ύποπτοι από την ΕΛ.ΑΣ και εκτιμάται ότι αποτελούσαν προμηνύματα του τι θα επακολουθούσε.

Φαίνεται λοιπόν ότι τα μέλη της εγκληματικής ομάδας που θεωρούνται ύποπτα για τους φόνους είχαν ξεκινήσει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στη νύχτα κλείνοντας έναν προς έναν τους λογαριασμούς τους. Στην πορεία ωστόσο το μίσος των νεαρών που επανέκαμψαν φούντωσε, με αποτέλεσμα να καταλήξουμε στο διπλό φονικό.

Κατά τα λοιπά, το σημαντικότερο στοιχείο για την εξιχνίαση του φόνου θα υπάρξει μέσω της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου στην περιοχή. Από τους αριθμούς τηλεφώνων και τις κλήσεις που έγιναν λίγο πριν και λίγο μετά τη διπλή εκτέλεση εκτιμάται ότι θα εξαχθούν σημαντικά συμπεράσματα, αν όχι να εντοπιστούν οι εκτελεστές του συμβολαίου θανάτου.


Επίσης, σημαντικό στοιχείο για την ΕΛ.ΑΣ είναι να εντοπιστεί και η μηχανή διαφυγής των εκτελεστών. Το δίκυκλο μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί. Οι δράστες φαίνεται να γνωρίζουν ότι σε περίπτωση που εντοπιστεί η μηχανή, η Αστυνομία θα μπορέσει να αποκρυπτογραφήσει πολύτιμα στοιχεία για την υπόθεση. Δεν αποκλείεται να την κάψουν σε απόμερο σημείο προκειμένου να εξαφανίσουν κάθε ίχνος.

Το ίδιο σημαντικά στοιχεία αναμένονται και από τις καταθέσεις των συγγενών του θύματος, μιας και θα μπορέσουν να δώσουν συγκεκριμένη κατεύθυνση στις έρευνες.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ