2013-04-20 13:36:05
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ... ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Πανέτοιμος και αποφασισμένος να γράψει ιστορία και να επιστρέψει στο θρόνο του αυτοκράτορα του ελληνικού βόλεϊ είναι ο Ολυμπιακός, ενόψει του αποψινού τέταρτου τελικού με τον Παμβοχαϊκό (19.00 - Novasports 4).

Οι Κυπελλούχοι και κάτοχοι του Λιγκ Καπ, μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση και άνετη νίκη στον τρίτο τελικό της Παρασκευής (0-3 σετ) είναι αποφασισμένοι να ... καθαρίσουν τη σειρά και να αποδράσουν από το Βραχάτι με τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας στις αποσκευές τους!

Οι παίκτες του Δημήτρη Καζάζη έχοντας ήδη σπάσει την έδρα της ομάδας της Κορινθίας και με την ψυχολογία στα ύψη, φιλοδοξούν να εκμεταλλευτούν το προβάδισμα που έχουν στη σειρά των τελικών, αλλά και το γεγονός ότι εξαρτάται από την δική τους απόδοση ο τίτλος του φετινού πρωταθλητή!

Οι ερυθρόλευκοι με πολύ περισσότερες παραστάσεις αγώνων πολύ μεγάλης σημασίας έχουν τον τρόπο να διαχειριστούν την κατάσταση και να φτάσουν σε μία ακόμη νίκη, που θα τους επαναφέρει στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ και παράλληλα θα επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί!

Στο χέρι τους είναι να τα καταφέρουν και να πανηγυρίσουν δεύτερο τίτλο στο γήπεδο, όπου φέτος κατέκτησαν τον Λιγκ Καπ, αλλά και να φτάσουν στο τρίτο τρόπαιο στη σεζόν!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ