2013-04-20 20:06:22
Φωτογραφία για ΤΑ... ΛΕΕΙ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ο ΖΙΟΒΑΝΙ
Ο Ζιοβάνι θα έχει την Κυριακή την πρώτη εκ των επαφών του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη προτού τιμηθεί από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ για την προσφορά του.

Η πρώτη κουβέντα για ποδοσφαιρικά και μεταγραφικά θέματα ανάμεσα στον Ζιοβάνι και τον Βαγγέλη Μαρινάκη θα γίνει την Κυριακή. Ο Βραζιλιάνος σταρ έχει σύμφωνα με πληροφορίες την δική του λίστα από την χώρα του καφέ προκειμένου να βοηθήσει για το καλοκαίρι τον Ολυμπιακό και θα κάνει έτσι μία συζήτηση με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού.

Φυσικά δεν θα είναι η πρώτη καθώς θα υπάρχει και συνέχεια. Το Σάββατο πάντως ο εκπρόσωπός του, Μαρσέλο, απέφυγε να επιβεβαιώσει το παραμικρό στο gazzetta.gr ενώ ερωτηθείς για την πληροφορία περί της παρουσίας τριών Βραζιλιάνων στην Ελλάδα ξεκαθάρισε πως «ό,τι είναι για παίκτες θα το συζητήσουν ο Ζιοβάνι με τον κ. Μαρινάκη».

Θυμίζουμε πάντως πως ο Ζιοβάνι έχει ξεχωρίσει εδώ και καιρό τον ακραίο της Φιγκεϊρένσε, Γκέρσον Μαγκράο, (σ.σ. ο οποίος είναι σε θέση να καλύψει όλη την αριστερή πλευρά) που έχει θητεύσει μεταξύ άλλων σε Φέγενορντ και Ντιναμό Κιέβου. Επίσης του αρέσουν ο μεσοεπιθετικός Φελίπε Άντερσον και ο επίσης μεσοεπιθετικός Ζοάο Πέδρο από την ομάδα της Σάντος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ