2013-04-21 08:10:29
Φωτογραφία για «Να κλείσουμε την χρονιά με το Κύπελλο»
Να γεμίσει το «Γ. Καραϊσκάκης» για την φιέστα με τον Πανιώνιο, έκανε έκκληση στον κόσμο ο μέσος του Ολυμπιακού, Γιάννης Μανιάτης, ενώ τόνισε πως του χρόνου ο Ολυμπιακός θα είναι διαφορετικός.

Μιλώντας στη NOVA, έκανε μια αποτίμηση της σεζόν που φεύγει, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να τελειώσει αυτή η χρονιά με την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αρχικά μίλησε για την εβδομάδα που μεσολάβησε μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα, ήταν πολύ δύσκολα για την ομάδα όλη αυτή την εβδομάδα. Η ψυχολογία των παικτών ήταν σε χαμηλό επίπεδο. Συζητούσαμε όλοι για το προηγούμενο παιχνίδι. Θέλαμε να αντιστρέψουμε λίγο το κλίμα. Ευτυχώς, στο κύπελλο η ομάδα έκανε στο δεύτερο ημίχρονο μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Θύμισε λίγο Ολυμπιακό της περσινής σεζόν. Πετύχαμε πολλά γκολ και παίξαμε, πιστεύω, καλό ποδόσφαιρο. Προσπαθήσαμε να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Αυτό, όμως, πρέπει να το συνεχίσουμε. Να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας. Προσωπικά θέλω να κλείσει η χρονιά όσο το δυνατόν καλύτερα, με την κατάκτηση του κυπέλλου. Του χρόνου να μπουν άλλες βάσεις και να ξεκινήσουμε πιο δυνατά. Να δώσουμε θέαμα στον κόσμο».


Αναφερόμενος στον κόσμο του Ολυμπιακού και στην προσέλευση του στο ματς με τον Πανιώνιο, είπε: «Σίγουρα, θέλουμε τον κόσμο στη φιέστα. Είναι πολύ σημαντικό να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα. Το μόνο που κάναμε εμείς είναι ότι βάλαμε το κερασάκι στην τούρτα. Υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που πήραν τα προηγούμενα πρωταθλήματα. Αξίζουν συγχαρητήρια και εκείνοι. Όλοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού πρέπει να έρθουν και να πανηγυρίσουν αυτό το πρωτάθλημα».

Όσο για την παλιά του ομάδα, ευχήθηκε να βρει τον δρόμο της: «Ο Πανιώνιος είναι απ' τις ομάδες που έχουν διοικητικά προβλήματα. Βέβαια, αυτή τη χρονιά προσπάθησαν όλοι μαζί και η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές που έμειναν. Ειδικά στην αρχή του πρωταθλήματος, προσπάθησαν και έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Έμειναν στην κατηγορία, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό. Και εύχομαι στην προηγούμενη ομάδα μου να βρει το δρόμο της, γιατί είναι μία ομάδα η οποία πιο παλιά κατόρθωνε και έβγαινε στην Ευρώπη. Έπαιζε καλό ποδόσφαιρο. Έχουν βγει πάρα πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές. Και ακόμη υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους, μετά τον Πανιώνιο».

Κλείνοντας την συνέντευξη του ο Μανιάτης υποστήριξε πως του χρόνου ο Ολυμπιακός θα δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο: «Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι του χρόνου ο Ολυμπιακός θα είναι εντελώς διαφορετικός. Όπως είπες, θα έχουμε καινούργιες προσθήκες. Ο προπονητής ήδη προσπαθεί να μας μάθει τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει. Προσπαθούμε και εμείς να το βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα, η δουλειά που θα γίνει το καλοκαίρι θα είναι πολύ σημαντική. Και νομίζω πως του χρόνου θα δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο».
sport-fm
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ