2013-04-21 13:15:05
Φωτογραφία για ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ... ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!
Αποφασισμένοι να κλείσουν... πολλά στόματα είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού, εν όψει του κρίσιμου πέμπτου αγώνα με την Εφές και να γιορτάσουν την πρόκρισή τους στο Final-4 του Λονδίνου, μαζί με τον κόσμο τους.

Οι δύο διαδοχικές ήττες από την Τουρκικη ομάδα και ιδιαίτερα ο τρόπος με τον οποίο έγινε το 2-2 στη σειρά στο τέταρτο παιχνίδι της Παρασκευής, «πλήγωσε» τον εγωϊσμό των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα, οι οποίοι ωστόσο είναι διατεθειμένοι να δώσουν απαντήσεις στους ...αμφισβητίες τους, αλλά και προς όλες τις κατευθύνσεις!

Ο Ολυμπιακός ήταν καλός την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη και αν δεν παρουσίαζε τάσεις... αυτοχειρίας στο τελευταίο ενάμιση λεπτό, θα είχε πάρει μια από τις μεγαλύτερες προκρίσεις στην σύγχρονη ιστορία του.

Στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης ισχύει το εξής: «Είμαστε δεμένοι και αποφασισμένοι», ενώ δεν παύουν να τονίζουν στις μεταξύ τους συζητήσεις ότι τώρα ήρθε η ώρα να δείξει ο πρωταθλητής Ευρώπης την καρδιά αλλά και τα χαρίσματα που τον οδήγησαν με τρόπο εμφατικό στην κορυφή!

Αρχής γενομένης από τον κρίσιμο πέμπτο αγώνα με την Εφές στο «καυτό» ΣΕΦ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ