2013-04-21 15:00:07
Φωτογραφία για Προσφορές για την απόκτηση επιβατικών αυτοκινήτων Renault
Δείτε παρακάτω τις διαθέσιμες προσφορές για την απόκτηση επιβατικών αυτοκινήτων Renault:

Twingo MY 2013

Το νέο μικρό της Renault σας φέρνει νέες εκδόσεις και εξοπλισμούς που διακρίνονται για το μοντέρνο εσωτερικό, τους αμέτρητους συνδυασμούς χρωμάτων και εξωτερικών σχεδίων και την εντυπωσιακή πρακτικότητα. Οι κινητήρες του αποτελούν απόλαυση για μετακινήσεις εντός και εκτός πόλης, 1.2 16V 75hp με κατανάλωση 4,5lt/100km και 1.5dci 75 & 85 ίππων με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. Αποκτήστε το με 5 χρόνια εγγύηση και από 8.220€ (η τιμή συμπεριλαμβάνει όφελος απόσυρσης και όφελος Renault 300€ ).

Για τους λάτρεις του diesel υπάρχει μια μοναδική προσφορά που αγγίζει τα 1.000€ για αυτοκίνητα σε απόθεμα (Dynamic 1.5 dci 85hp). Προλάβετε!

Νέο Clio

Το νέο Clio με την εντυπωσιακή σχεδίαση, τη χρήσιμη τεχνολογία, τους άνετους χώρους και τους νέους οικονομικούς κινητήρες συμβολίζει την αναγέννηση της μάρκας Renault. Επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις που ισχύουν για συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα και αποκτήσετε σήμερα το νέο Clio.


Νέο Megane Hatchback (5θυρο)

Το νέο Megane Hatchback είναι πιο ανανεωμένο από ποτέ, με ελκυστική σπορ σχεδίαση και νέους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου Energy τεχνολογίας Stop&Start. O κινητήρας Energy 1,5dci 110hp διακρίνεται για την χαμηλή κατανάλωσή του (3,5lt/100 km) από τις κορυφαίες στην κατηγορία, αλλά και την εξαιρετική οικονομία (μηδενικά τέλη κυκλοφορίας). Για το Megane Hatchback η Renault σας προσφέρει έκπτωση 1.000€.

Νέο Megane Coupe

Το νέο Megane Coupe ήρθε για να σας κατακτήσει με το ανανεωμένο δυναμικό του στυλ και τους νέους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου Energy τεχνολογίας Stop&Start. Εμπνευσμένοι από την καρδιά της Formula1 συνδυάζουν οικονομία, επιδόσεις και ασύγκριτη οδηγική απόλαυση. O βασικός του εξοπλισμός θα σας εντυπωσιάσει : 6 αερόσακοι, ASR, ESP, Radio Cd, Bluetooth, Φώτα ημέρας, Δερμάτινο τιμόνι, Ηλεκτρικοί καθρέφτες, Πίσω αισθητήρες στάθμευσης κλπ.

Η Renault προσφέρει για το Megane Coupe έκπτωση 1.000€ .

Νέο Scenic Collection 2012

Το ανανεωμένο Scenic είναι η απόλυτη επιλογή για την οικογένεια. Με κομψό design, άνετο και ευρύχωρο εσωτερικό, δυναμικούς και οικονομικούς κινητήρες βενζίνης Energy 1.2 TCe 115hp (μεικτή κατανάλωση 5,9lt/100km) και diesel 1.5 dci 110 & Energy 1.6 dCi 130hp (μεικτή κατανάλωση 4,4lt/100km). Το νέο Scenic διαθέτει χρήσιμη τεχνολογία αιχμής όπως το σύστημα Visio για άνεση και ασφάλεια στον δρόμο, το σύστημα Hill Start Assist για ευκολότερη εκκίνηση σε οδόστρωμα με κλίση, την έγχρωμη οθόνη LCD πολλαπλών λειτουργιών για άμεση πληροφόρηση, τα φώτα ημέρας LED και ανταποκρίνεται άξια στις αυξημένες απαιτήσεις κάθε σύγχρονου οδηγού.

Η Renault σας προσφέρει έκπτωση που αγγίζει μέχρι και τα 2.000€ για συγκεκριμένα αυτοκίνητα σε απόθεμα. Μάθετε περισσότερα στην πλησιέστερη έκθεση Renault .

Trafic επιβατικό

Με δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι 9 άτομα, κομψό σχεδιασμό, άνεση και πολυάριθμους αποθηκευτικούς χώρους το Trafic έχει τα πάντα από 28.600€ (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault 2.000€ και το όφελος απόσυρσης).

Οι προσφορές ισχύουν μέχρι 30/04/2013.

[Πηγή: RENAULT]
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ