2013-04-21 16:07:08
Φωτογραφία για Tα κεράσματα του «στρατηγού» από χθες το βράδυ για την επέτειο της Χούντας
Όχι μόνο ζουν ανάμεσά μας αλλά εξακολουθούν να δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά με τη δύναμη των όπλων και της βίαιης πειθούς. Ο λόγος για τους «άλλους χουντικούς» εκείνους που την περίοδο της επταετίας ως νέοι αξιωματικοί του Στρατού καταβασάνιζαν ανθρώπους , μιλώντας απευθείας με τον Παπαδόπουλο , τον Ντερτιλή ή τον Θεοφιλογιαννάκο και σήμερα έχουν αποκτήσει τον τίτλο του «στρατηγού» και ως τέτοιοι συμπεριφέρονται . Ένας από αυτούς , κάπου στην Αθήνα, κερνά από χθες μεζέδες και τσίπουρα αφηγούμενος το εξής γεγονός στο οποίο παρίστατο ως νεαρός ανθυπολοχαγός τα ξημερώματα της 22ας Απριλίου 1967 .

Ο Παπαδόπουλος κάλεσε τον Φράνκο της Ισπανίας στο τηλέφωνο λέγοντας του : « Κύριε πρόεδρε η επανάσταση πέτυχε. Ξεκινάμε». « Πόσους νεκρούς είχες» τον ρωτά ο αιμοσταγής δικτάτορας . «Κανέναν, η επανάστασις ήτο αναίμακτος» απαντά ο Παπαδόπουλος. «Ε, τότε απέτυχε» του ανταπαντά εκείνος.

Από τη στιγμή λοιπόν που υπάρχουν τέτοιοι ενεργοί θύλακες στην κοινωνία , ουδείς πρέπει να ξεχνά την τεράστια αξία του αγαθού της Δημοκρατίας.

Πηγή: parapolitika
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ