2013-04-21 17:06:12
Φωτογραφία για Ο ΚΑΡΕΜΠΕ... ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΦΙΕΣΤΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Κάλεσμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού να δώσουν δυναμικό «παρών» στον αγώνα της Κυριακής (21/4) με τον Πανιώνιο, όπου οι ερυθρόλευκοι θα πανηγυρίσουν την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος στην Ιστορία του Θρύλου, απεύθυνε ο Καρεμπέ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, βρίσκεται στην Ελλάδα, προκειμένου να συμμετάσχει στην γιορτή που έχουν προγραμματίσει οι Πρωταθλητές Ελλάδας για την συμπλήρωση των 40 πρωταθλημάτων και όπως τόνισε με μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, ο λόγος που επέστρεψε στην Αθήνα είναι η φιέστα και κάλεσε τους οπαδούς του Θρύλου να βρεθούν στο φαληρικό γήπεδο.

«Γεια σας, όπως βλέπετε είμαι εδώ, στην Αθήνα και ο λόγος που βρίσκομαι ο εδώ είναι αυτή η φιέστα! Να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη γιορτή, ελπίζοντας ότι όλοι οι φίλαθλοι μας, οι φίλοι του Θρύλου, οι «κόκκινοι» φίλαθλοι, θα είναι εκεί απόψε για να δουν το παιχνίδι και τη φιέστα, όπως θα είμαι κι εγώ εκεί για να υποστηρίζω την ομάδα μας! Νίκη για τον Ολυμπιακό!», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Κριστιάν Καρεμπέ, από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ