2013-04-21 19:30:50
Φωτογραφία για Nανά Καραγιάννη: «Δε θα πεθάνω ρε!»
Το πρόβλημά της; Από τη στιγμή που και η ίδια το παραδέχεται σε συνεντεύξεις της σημαίνει πώς το έχει καταλάβει. Και δεν είναι τυχαίο πως οι παλιότεροι έλεγαν πώς για να λύσεις ένα πρόβλημα πρέπει πρώτα να το εντοπίσεις.

Ωστόσο η ίδια είναι έξαλλη με πολλούς και με πολλά. Καταστάσεις και συμπεριφορές ανθρώπων που πίστεψε, ενδεχομένως και να ευεργέτησε με την παρουσία της σε εκπομπές, την συνεργασία της... Η Νανά ξέρει καλά γιατί αποφάσισε σήμερα να μιλήσει στον Νάσο Γουμενίδη. Και το έκανε καθώς πέρα από μια πολύ αδύνατη φιγούρα, ένα άρρωστο κορίτσι, είναι δημοσιογράφος. Έχει αντίληψη. αντιλαμβάνεται τι λέγεται και τι ακούγεται για εκείνη.

«Βαρέθηκα ν΄ακούω τον κάθε ανώνυμο και επώνυμο γνώστη της ανορεξίας να κάνει κριτική με το πρόσχημα ότι το κάνει για το καλό μου. Ξέρεις καλα ότι δεν πρόκειται ν΄αφήσω τη ζωή μου να φύγει. Απολαμβάνω κάθε στιγμή της και ελπίζω προς το καλύτερο. Όσο γι αυτούς που έχουν βαλθεί να με πεθάνουν έχω ένα μόνο να πω: Δε θα πεθάνω ΡΕ!!!!».

Η συνάντηση έγινε σε τατουατζίδικο στα βόρεια προάστια να χτυπάει το όνομα της κολλητής φίλης της, της Αναστασίας. Μιας γυναίκας που της στάθηκε όσο κανείς άλλος, σε όλα τα επίπεδα. Και στην καθημερινότητά της και στο τεράστιο θέμα με την υγεία της.

Πηγή: nasosblog
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ