2013-04-22 18:22:02
Φωτογραφία για Σε μονάδα εγκαυμάτων στην Αθήνα ο 47χρονος που τραυματίστηκε στο Ηράκλειο σε έκρηξη
Σε μονάδα εγκαυμάτων σε Νοσοκομείο της Αθήνας μεταφέρεται ο άτυχος 47χρονος ο οποίος το μεσημέρι τραυματίστηκε σοβαρά ύστερα από... έκρηξη έξω από ξενοδοχειακή μονάδα στην Αμμουδάρα Ηρακλείου.

Το τραγικό ατύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 15:00, κάτω από άγνωστες συνθήκες όταν σημειώθηκε ανάφλεξη στην διάρκεια ανεφοδιασμού με υγραέριο.

Η έκρηξη που σημειώθηκε σε παρακείμενο δρόμο ενός από τα γνωστότερα και μεγαλύτερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της περιοχής, είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 47χρονος εργαζόμενος της εταιρείας, στην ιδιοκτησία της οποίας ανήκει το βυτιοφόρο που πραγματοποιούσε τον ανεφοδιασμό.

Ο 47χρονος υπέστη εγκαύματα στο 60% το σώματός του και από την στιγμή που μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου ξεκίνησε μια προσπάθεια να μεταφερθεί σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων στην ΑΘήνα.

Όπως έγινε γνωστό ο άτυχος εργαζόμενος θα μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Γεννηματά ενώ η επιχείρηση ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα, όταν C - 130 προσγειώθηκε στο ελικοδρόμιο του Βενιζελείου Νοσοκομείου.
flashnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τι παίζει με τα τρόφιμα;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τι παίζει με τα τρόφιμα;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ